Якщо ви обожнюєте помідори, радимо вам приготувати їх за цим рецептом. Ніжні та соковиті овочі з ароматним часником чудово поєднуються з м'ясними та рибними стравами, також їх можна подавати до плову чи як окрему закуску до столу, радять Патріоти України.
Помідори "в снігу" – рецепт на 1 літрову банку Інгредієнти:
– 600 г помідорів; – 1 ст. л. подрібненого часнику; – перець чорний горошком та запашний; – ½ ч. л. насіння гірчиці; – 4 ч. л. 9% оцтІнгредієнти: – 600 г помідорів; – 1 ст. л. подрібненого часнику; – перець чорний горошком та запашний; – ½ ч. л. насіння гірчиці; – 4 ч. л. 9% оцту; – листя вишні і смородини; – петрушка. Для маринаду: – 1 л води; – 3 – 4 ст. л. цукру; – 1 ст. л. солі. Приготування:
Заздалегідь простерилізуйте банки для помідорів. На дно викладіть петрушку, листя смородини та вишень. 2. Заповніть банки помідорами. Щоб помідори не тріскали зробіть невеличкі проколи зубочисткою.
3. Додайте гірчицю, чорний перець та духмяний.
4. Розкладіть подрібнений часник у банки.
5. Приготуйте маринад та доведіть його до кипіння.
6. Гарячим маринадом залийте банки з помідорами та стерилізуйте їх у киплячій воді 10 хвилин.
7. Закрийте банки кришками та переверніть догори дном.
8. Накрийте теплим рушником та залишіть охолоджуватися при кімнатній температурі.
9. Зберігайте помідори в темному і прохолодному місці. Смачного!
7 кулінарних хитрощів, передають Патріоти України.
Картопляне пюре – це універсальний гарнір, який всі ми полюбляємо, передають Патріоти України. Страва відмінно поєднується з різними м’ясними та овочевими добавками. Але при цьому не кожна господиня може похвалитися тим, що вміє готувати справді ніжне ...