Взимку будете їсти та нахвалювати: Рецепт консервованих помідорів "у снігу" з ароматним часником

Приготування:

  1. Заздалегідь простерилізуйте банки для помідорів. На дно викладіть петрушку, листя смородини та вишень.
2. Заповніть банки помідорами. Щоб помідори не тріскали зробіть невеличкі проколи зубочисткою.
3. Додайте гірчицю, чорний перець та духмяний.
4. Розкладіть подрібнений часник у банки.

5. Приготуйте маринад та доведіть його до кипіння.

6. Гарячим маринадом залийте банки з помідорами та стерилізуйте їх у киплячій воді 10 хвилин.

7. Закрийте банки кришками та переверніть догори дном.

8. Накрийте теплим рушником та залишіть охолоджуватися при кімнатній температурі.

9. Зберігайте помідори в темному і прохолодному місці. Смачного!
Джерело: 24 канал

А ви це знали? Кому не можна їсти сало

субота, 22 листопад 2025, 12:45

Українці люблять сало - це відомий факт. Сало входить у багато страв української кухні. Воно довго зберігається й завжди втамує голод, коли немає змоги готувати. Але сало можна їсти не всім, передають Патріоти України. Так, про сало потрібно забути люд...

Ви могли це не знати! В яку воду кидати гречку, щоб вона вийшла смачною

субота, 22 листопад 2025, 8:45

Гречка – одна з найлегших у приготуванні круп, але навіть її часто варять неправильно. Найпоширеніша помилка пов’язана з тим, у яку воду її засипати. Саме цей момент визначає, чи буде каша розсипчастою та смачною, чи перетвориться на клейку масу. Прави...