
Кожна господиня робить заготовки на зиму, і, мабуть, лечо є однією з найпопулярніших закусок в холодну пору року. Кулінари рекомендують приготувати лечо з болгарського перцю і кабачків за оригінальним рецептом. Патріоти України теж пропонують вам спробувати цей рецепт.
Очищені кабачки наріжте середніми кубиками, цибулину очистіть і нарубайте півкільцями, тушковані томати подрібніть за допомогою блендера, потім гарненько перетріть їх через сито і знову поставте на вогонь томатне пюре. Варіть його протягом 10 хвилин. Коли пюре стане густим, додайте в нього масло, всі спеції, сіль і цукор, цибулю і болгарський перець. Вся ця маса повинна проваритися 15 хвилин, потім в неї додаються кабачки і лечо вариться ще близько 20 хвилин. Подрібнений часник і перець чилі потрібно додати в лечо за 5 хвилин до закінчення варіння, як і оцет. Готове лечо викладіть в заздалегідь простерилізовані банки і закатайте їх.
Холодильник часто сприймається як універсальне місце для зберігання будь-яких продуктів. Насправді частина їжі в холоді псується швидше або втрачає смак і текстуру. Неправильне зберігання також створює зайве навантаження на техніку через вологу та стор...
Чашка ароматної кави вранці для багатьох людей є одним з перевірених способів розпочати день. Вчені виявили, що кофеїн покращує пильність та реакцію, передають Патріоти України. Крім того, у дослідженнях канадських вчених йдеться про те, що кофеїн спри...