Кожна господиня робить заготовки на зиму, і, мабуть, лечо є однією з найпопулярніших закусок в холодну пору року. Кулінари рекомендують приготувати лечо з болгарського перцю і кабачків за оригінальним рецептом. Патріоти України теж пропонують вам спробувати цей рецепт.
Очищені кабачки наріжте середніми кубиками, цибулину очистіть і нарубайте півкільцями, тушковані томати подрібніть за допомогою блендера, потім гарненько перетріть їх через сито і знову поставте на вогонь томатне пюре. Варіть його протягом 10 хвилин. Коли пюре стане густим, додайте в нього масло, всі спеції, сіль і цукор, цибулю і болгарський перець. Вся ця маса повинна проваритися 15 хвилин, потім в неї додаються кабачки і лечо вариться ще близько 20 хвилин. Подрібнений часник і перець чилі потрібно додати в лечо за 5 хвилин до закінчення варіння, як і оцет. Готове лечо викладіть в заздалегідь простерилізовані банки і закатайте їх.
Ми звикли пити каву заради смаку та енергії, але цей популярний напій може стати несподіваним союзником у боротьбі з зайвою вагою. Завдяки кофеїну кава прискорює метаболізм, зменшує апетит і стимулює термогенез - процес утворення тепла в організмі, яки...
Кава - не просто напій, який допомагає прокинутися. Виявляється, при правильному приготуванні вона здатна запускати процеси спалювання жиру і прискорювати метаболізм, передають Патріоти України. Але все залежить від того, що саме ви в неї додаєте. Досл...