З архіву ПУ. Швидко та смачно: Рецепт хрустких бендериків з фаршем

Ця західноукраїнська страва може замінити хліб при подачі супу, стати простим, але ситним перекусом, або ж — повноцінною закускою. Назва страви не має нічого спільного з Бандерою, вона походить від молдавського міста Бендери, зазначають Патріоти України.

Спочатку страва готувалася з млинцями, але щоб зробити її швидшою, використовують тонкий лаваш. Окрім того, ви можете експериментувати з начинками: додавати сир, томати та різні види фаршу.

Рецепт бендериків

Інгредієнти:

  • лаваш
  • фарш
  • цибулина
  • молоко
  • кріп
  • спеції
  • яйце

Приготування:

Поріжте лаваш на смужки товщиною близько 8-10 см.

Заправте фарш за смаком. Ми рекомендуємо додати в нього цибулю, кріп, трохи молока для більш м'якої консистенції та улюблені спеції.

Намажте лаваш фаршем, трохи відступаючи від краю, щоб фарш не вивалювався під час смажіння. Скрутіть лаваш трикутниками.

Збовтайте яйце і перед смажінням умочіть у нього ваші бендерики. Смажте на невеликому вогні на рослинній олії. Смачного!

Перевірте себе! Ця оптична ілюзія розкриє приховану правду, які ви в стосунках

середа, 1 травень 2024, 18:44

Щоби отримати якісну оцінку своєї особистості, звісно, краще звернутись до психолога. Але деякі підказки можна отримати і з оптичних ілюзій, передають Патріоти України. Те, яким чином ви побачите картинку, здатне продемонструвати деякі особливості робо...

Як замаринувати обрізки лосося для бутербродів

середа, 1 травень 2024, 18:15

Філе червоної риби не кожному по кишені. Натомість обрізки - бюджетний варіант, з якого можна приготувати різні страви. Але найлегше - просто замаринувати для бутербродів чи в салати, передають Патріоти України. Зверніть увагу, що готові солоні обрізки...