Ця західноукраїнська страва може замінити хліб при подачі супу, стати простим, але ситним перекусом, або ж — повноцінною закускою. Назва страви не має нічого спільного з Бандерою, вона походить від молдавського міста Бендери, зазначають Патріоти України.
Спочатку страва готувалася з млинцями, але щоб зробити її швидшою, використовують тонкий лаваш. Окрім того, ви можете експериментувати з начинками: додавати сир, томати та різні види фаршу.
Інгредієнти:
Приготування:
Поріжте лаваш на смужки товщиною близько 8-10 см.
Заправте фарш за смаком. Ми рекомендуємо додати в нього цибулю, кріп, трохи молока для більш м'якої консистенції та улюблені спеції.
Намажте лаваш фаршем, трохи відступаючи від краю, щоб фарш не вивалювався під час смажіння. Скрутіть лаваш трикутниками.
Збовтайте яйце і перед смажінням умочіть у нього ваші бендерики. Смажте на невеликому вогні на рослинній олії. Смачного!
Крупи обов’язково мають бути у раціоні харчування. Вони багаті на складні вуглеводи та в цілому мають позитивний вплив на самопочуття та здоров’я, передають Патріоти України. Ідеальна норма, коли 40% раціону складають саме крупи. Якщо ви думаєте, що їх...
Приготувати м’ясо не так вже й легко. Багато новачків у кулінарії скаржаться, що виходить блюдо занадто жорстким або сухуватим, передають Патріоти України. Проте досвідчені господині знають, що треба робити, щоб продукт буквально танув у роті, а всі до...