Шаурма — близькосхідна страва, яка, завдяки мігрантам, поширилася по всьому світу і так всім полюбилася, що стала буквально найпопулярнішим фастфудом. Рецептури страви трохи відрізняються в залежності від регіону і місцевих адаптацій, а тому чудовий варіант можна приготувати і вдома, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Соус:
Приготування:
Спочатку потрібно приготувати овочі-гриль або запекти їх. Баклажани нарізаємо товстими слайсами, солимо, перчимо і скроплюємо рослинною олією. Те саме робимо з перцем і грибами.
М’ясо потрібно замаринувати в суміші спецій для барбекю і оливковій олії. Разом з овочами викладаємо все на гриль і смажимо до повної готовності.
А поки приготуємо соус. Для нього нам потрібно змішати густий грецький йогурт, кетчуп, подрібнену кінзу та спеції.
Готові овочі та м’ясо знімаємо з гриля. Нарізаємо помідори слайсами.
Приступаємо до збору шаурми: викладаємо на лаваш соус, потім овочі, м’ясо і знову соус, загортаємо рулетиком, а потім знову відправляємо на гриль на кілька хвилин. Шаурма готова!
Сон - це не лише тривалість, а й якість, яка сильно залежить від того, що ви кладете на тарілку. Недавні дослідження показують, що харчування впливає не лише на швидкість засинання та глибину сну, але й на самі сни, передають Патріоти України. Збалансо...
Серцево-судинні захворювання залежать як від генетики, так і від способу життя. Якщо у вашій родині були випадки проблем із серцем, важливо знати, як знизити ризик, передають Патріоти України. За даними дослідження, опублікованого у журналі Circulation...