
Приготування супу за стандартним рецептом займає мінімум 1,5-2 години. Все залежить від бульйону, який ви варите, наповнення страви овочами та іншими продуктами. Якщо ви хочете в якийсь день спростити собі життя, приготуйте суп з кабачкової ікри, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Часник треба розчавити. Зелень подрібніть. Це може бути будь-яка на ваш вибір. Кріп, петрушка, кінза.
Далі треба з’єднати кабачкову ікру, вершки та воду. Консистенція супу регулюється саме останнім інгредієнтом. Додайте зелень та часник. Оливки наріжте кільцями та покладіть в суп.
Лишається тільки відрегулювати смак сіллю та ще трохи додати перцю. Перед подачею до столу покладіть в суп сухарики та зелень. Смачного!
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...
Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.