Приготування супу за стандартним рецептом займає мінімум 1,5-2 години. Все залежить від бульйону, який ви варите, наповнення страви овочами та іншими продуктами. Якщо ви хочете в якийсь день спростити собі життя, приготуйте суп з кабачкової ікри, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Часник треба розчавити. Зелень подрібніть. Це може бути будь-яка на ваш вибір. Кріп, петрушка, кінза.
Далі треба з’єднати кабачкову ікру, вершки та воду. Консистенція супу регулюється саме останнім інгредієнтом. Додайте зелень та часник. Оливки наріжте кільцями та покладіть в суп.
Лишається тільки відрегулювати смак сіллю та ще трохи додати перцю. Перед подачею до столу покладіть в суп сухарики та зелень. Смачного!
Розповідаємо, які продукти, крім кави, допоможуть швидко прокинутися і зарядять енергією на весь наступний день, передають Патріоти України. Однією з найпоширеніших причин сонливості та недосипання є зневоднення організму. Іноді, щоб прокинутися та доп...
Рис здається незамінним компонентом, без якого неможливо уявити класичні голубці. Крупа чудово вбирає м’ясний сік і робить страву більш гармонійною та збалансованою. Проте будь-якій господині часом хочеться відійти від класичної рецептури, спробувавши ...