Приготування супу за стандартним рецептом займає мінімум 1,5-2 години. Все залежить від бульйону, який ви варите, наповнення страви овочами та іншими продуктами. Якщо ви хочете в якийсь день спростити собі життя, приготуйте суп з кабачкової ікри, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Часник треба розчавити. Зелень подрібніть. Це може бути будь-яка на ваш вибір. Кріп, петрушка, кінза.
Далі треба з’єднати кабачкову ікру, вершки та воду. Консистенція супу регулюється саме останнім інгредієнтом. Додайте зелень та часник. Оливки наріжте кільцями та покладіть в суп.
Лишається тільки відрегулювати смак сіллю та ще трохи додати перцю. Перед подачею до столу покладіть в суп сухарики та зелень. Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...