Приготування супу за стандартним рецептом займає мінімум 1,5-2 години. Все залежить від бульйону, який ви варите, наповнення страви овочами та іншими продуктами. Якщо ви хочете в якийсь день спростити собі життя, приготуйте суп з кабачкової ікри, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Часник треба розчавити. Зелень подрібніть. Це може бути будь-яка на ваш вибір. Кріп, петрушка, кінза.
Далі треба з’єднати кабачкову ікру, вершки та воду. Консистенція супу регулюється саме останнім інгредієнтом. Додайте зелень та часник. Оливки наріжте кільцями та покладіть в суп.
Лишається тільки відрегулювати смак сіллю та ще трохи додати перцю. Перед подачею до столу покладіть в суп сухарики та зелень. Смачного!
Закривати каструлю кришкою при варінні макаронів не обов’язково, але є кілька нюансів, передають Патріоти України. Якщо ж хочете трохи прискорити процес, можна частково прикрити каструлю, але залишити щілину для виходу пари.
Відмова від газованої води може мати кілька позитивних ефектів на здоров'я, оскільки газовані напої часто містять багато цукру, кислоти та штучних добавок. Ось що може статися, якщо ви відмовитесь від газованої води, передають Патріоти України. Газован...