З капустою, сиром чи рибою - на будь-який смак: Простий рецепт заливного пирога

Смачні м'ясні або овочеві пироги можна приготувати легко, якщо в домі знайдуться яйця та сметана для тіста. Пиріг випікається не більше 20 хвилин, начинку можна варіювати в залежності від вподобань сім'ї. Рецепт наводить кулінарний Telegram-канал, передають Патріоти України.

Заливний пиріг з начинкою

Для тіста:
Борошно — 2 склянки;
Сметана — 2 склянки;
Яйця — 4 штуки;
Майонез — 4 ст. л.;
Розпушувач — 4 ч. л.;
Сіль, спеції.
Для начинки:
1-й варіант — рибні консерви в олії, рис, яйця, майонез, зелень, сіль, спеції.
2-й варіант — обсмажені на олії капуста, гриби, цибуля.
Третій варіант — риба, рис, натертий сир.

Приготування

З інгредієнтів замішати тісто, розділити його на дві частини.
У змащену маслом форму помістити одну половину тіста, на неї викласти начинку, накрити другою половиною тіста.
Випікати при 180 градусах до 20 хвилин.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...