З капустою, сиром чи рибою - на будь-який смак: Простий рецепт заливного пирога

Смачні м'ясні або овочеві пироги можна приготувати легко, якщо в домі знайдуться яйця та сметана для тіста. Пиріг випікається не більше 20 хвилин, начинку можна варіювати в залежності від вподобань сім'ї. Рецепт наводить кулінарний Telegram-канал, передають Патріоти України.

Заливний пиріг з начинкою

Для тіста:
Борошно — 2 склянки;
Сметана — 2 склянки;
Яйця — 4 штуки;
Майонез — 4 ст. л.;
Розпушувач — 4 ч. л.;
Сіль, спеції.
Для начинки:
1-й варіант — рибні консерви в олії, рис, яйця, майонез, зелень, сіль, спеції.
2-й варіант — обсмажені на олії капуста, гриби, цибуля.
Третій варіант — риба, рис, натертий сир.

Приготування

З інгредієнтів замішати тісто, розділити його на дві частини.
У змащену маслом форму помістити одну половину тіста, на неї викласти начинку, накрити другою половиною тіста.
Випікати при 180 градусах до 20 хвилин.

Кава, яку обожнюють у Європі: Чим іспанський латте кращий за звичайний

вівторок, 4 листопад 2025, 7:45

Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....

Лише спробуйте! Як тверде сало зробити справжнім делікатесом

вівторок, 4 листопад 2025, 6:42

Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...