Розсольник займає третє місце за популярністю серед перших страв після борщу і солянки. Основа супу - огірковий розсіл, завдяки якому над назвою самого частування довго думати не довелося. Патріоти України пропонують вашій увазі найкращі рецепти розсольнику, який зможе приготувати навіть не дуже досвідчена господиня.
Кількість інгредієнтів розраховане на каструлю об'ємом 1.5-2 л.
Відварити куряче філе з сіллю з лавровим листом протягом 30-40 хвилин. Промити рис, овочі нарізати кубиками. По готовності бульйону витягнути з нього курку, збільшити вогонь, додати картоплю і рис. На розігрітій сковороді обсмажити дрібно нарізані моркву і цибулю.
Викласти їх в розсольник. Коли суп буде готовий, зменшити вогонь і додати огірки з розсолом, перемішати. Посолити, поперчити, додати приправи і зелень. Під кришкою "томити" розсольник ще 10-15 хвилин, потім подавати до столу.
Яловичину промити, залити холодною водою, поставити на сильний вогонь. Дочекатися, поки вода закипить, зняти піну і зменшити вогонь. Посолити, накрити кришкою і варити 40-45 хвилин. Дістати м'ясо, відокремити від кістки, повернути в каструлю. Цибулю і моркву очистити, дрібно нарізати, обсмажити на сковороді до готовності. Додати томатну пасту, перемішати, тушкувати 5-7 хвилин. Викласти зажарку в тарілку, сковороду помити.
Огірки нарізати кубиками, висипати на сковороду без масла, тушкувати 5 хвилин. Промити рис, додати в бульйон. Картоплю очистити, нарізати кубиками, додати в розсольник. Варити 10-15 хвилин. Потім викласти зажарку і огірки, готувати протягом 5-7 хвилин. За необхідності поперчити або посолити суп. В кінці додати петрушку, вимкнути вогонь, накрити кришкою, дати настоятися 15 хвилин і потім подавати до столу.
У каструлю налити 2.5 л. води, довести до кипіння. Промити рис, очистити і нарізати картоплю. Викласти в каструлю, варити 15 хвилин. Моркву і цибулю очистити, подрібнити і обсмажити на сковороді протягом 3 хвилин. Туди ж додати натерті огірки, тушкувати ще 2 хвилини. Викласти томатну пасту, перемішати, тушкувати кілька хвилин до м'якості.
Додати зажарку в каструлю, посолити, поперчити, перемішати. Варити на маленькому вогні 5 хвилин, потім накрити кришкою, дати настоятися і подавати до столу.
Часто печериці запікають із м’ясом чи фаршем, а ви спробуйте з волоськими горіхами та кисломолочним й твердим сиром. Це неймовірно смачна закуска для святкового столу, передають Патріоти України. Печериці протріть сухою серветкою, обріжте ніжки, виклад...
Досвідчені господині знають, що приготувати холодець смачний, прозорий, ароматний і так, щоб загустів добре, не так просто. Але якщо користуватися порадами для приготування ідеального холодцю, то у вас точно вийде, передають Патріоти України. Бажано, ...