Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Качку ретельно натерти сіллю та зробити декілька надрізів виделкою.
2. Далі – приготувати маринад. Вичавити сік апельсинів, додати соєвий соус, мед і трави.
3. Качку покласти у рукав для запікання, після чого залити маринад. Маринувати щонайменше 12 годин.
4. Викласти качку у новий рукав для запікання, за бажанням можна додати яблук.
5. Запікати при температурі 180 градусів 1 годину 50 хвилин. Можна накрити зверху фольгою – так качка не пригорить.
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...