Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Качку ретельно натерти сіллю та зробити декілька надрізів виделкою.
2. Далі – приготувати маринад. Вичавити сік апельсинів, додати соєвий соус, мед і трави.
3. Качку покласти у рукав для запікання, після чого залити маринад. Маринувати щонайменше 12 годин.
4. Викласти качку у новий рукав для запікання, за бажанням можна додати яблук.
5. Запікати при температурі 180 градусів 1 годину 50 хвилин. Можна накрити зверху фольгою – так качка не пригорить.
Правильне харчування допомагає зміцнити здоров’я серцево-судинної системи, судин та запобігти хворобам. Нутриціолог назвала корисні продукти, які мають бути у раціоні,. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє про 20 продуктів харчування, які допомагають...
Наліпити пельмені — то треба мати натхнення та терпіння. А ще трохи вміння. Тісто для пельменів досить ніжне. При готуванні воно часто розривається. Начинка плаває потім окремо від тіста. Що потрібно зробити, щоб цього уникнути, передають Патріоти Укра...