Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Качку ретельно натерти сіллю та зробити декілька надрізів виделкою.
2. Далі – приготувати маринад. Вичавити сік апельсинів, додати соєвий соус, мед і трави.
3. Качку покласти у рукав для запікання, після чого залити маринад. Маринувати щонайменше 12 годин.
4. Викласти качку у новий рукав для запікання, за бажанням можна додати яблук.
5. Запікати при температурі 180 градусів 1 годину 50 хвилин. Можна накрити зверху фольгою – так качка не пригорить.
Кава – це не просто напій, а й маленький ритуал, з якого для багатьох починається день, передають Патріоти України. Проте приготування вдома часто не приносить очікуваного результату: напій виходить надто гірким, слабким або позбавленим характерного ар...
Щоденна банка коли здається дрібницею, проте саме вона може стати поштовхом до серйозних проблем зі здоров’ям. Цей напій приховує у собі надлишок цукру, кофеїну та добавок, які впливають на організм набагато сильніше, ніж здається на перший погляд, пер...