Яких тільки салатів не пропонують приготувати кулінарні блогери на новорічну вечірку. Є серед них і «тигрячі», і «виноградні», і навіть «Під кайфом». Проте цей надзвичайно гарний салат, рецепт якого наведено в Telegram, безумовно може стати лідером за красою декору, зазначають Патріоти України.
Страва має промовисту назву «Новорічний подарунок».
Складники:
Приготування
Білу булку наріжте маленькими кубиками та підсушіть на сухій сковороді.
Дістаньте сардини з банки і трохи подрібніть. Викладіть у миску. Додайте нарізану цибулю.
Яйця розділіть жовтки та білки. Жовтки додайте в салат.
Викладіть у салат сухарики.
Заправте салат майонезом. Перемішайте.
Викладіть салат на тарілку у формі квадратної коробочки.
Відварену моркву наріжте смужками (знадобиться 10−12 смужок).Білок натріть на тертці і посипте салат з усіх боків.
Викладіть на салат стрічки моркви, імітуючи стрічку.
З інших смужок моркви зробіть бант і прикріпіть до салату за допомогою зубочистки.
Ви помічали, що з часом мед у банці стає твердим і його важко набрати ложкою? Це зовсім не означає, що він зіпсувався! Професійний пасічник Войцех Марговничи розповідає, чому мед кристалізується, які сорти застигають швидше, як правильно зберігати мед ...
Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...