З таким не соромно і у гості, і гостей приймати: Простий та оригінальний рецепт салату "Новорічний подарунок"

Яких тільки салатів не пропонують приготувати кулінарні блогери на новорічну вечірку. Є серед них і «тигрячі», і «виноградні», і навіть «Під кайфом». Проте цей надзвичайно гарний салат, рецепт якого наведено в Telegram, безумовно може стати лідером за красою декору, зазначають Патріоти України.

Страва має промовисту назву «Новорічний подарунок».

Складники:

  • сардина у власному соку — 250 г
  • цибуля ріпчата — 60 г
  • яйце куряче — 3 шт
  • булка біла — 150 г
  • майонез — 2 ст. ложки
  • морковина
Приготування
Білу булку наріжте маленькими кубиками та підсушіть на сухій сковороді.
Дістаньте сардини з банки і трохи подрібніть. Викладіть у миску. Додайте нарізану цибулю.
Яйця розділіть жовтки та білки. Жовтки додайте в салат.
Викладіть у салат сухарики.
Заправте салат майонезом. Перемішайте.
Викладіть салат на тарілку у формі квадратної коробочки.
Відварену моркву наріжте смужками (знадобиться 10−12 смужок).
Білок натріть на тертці і посипте салат з усіх боків.
Викладіть на салат стрічки моркви, імітуючи стрічку.
З інших смужок моркви зробіть бант і прикріпіть до салату за допомогою зубочистки.


Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

середа, 14 травень 2025, 12:35

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.

Варто знати! Які спеції поєднуються з рибою, м’ясом та птицею

середа, 14 травень 2025, 11:12

Для приготування смачної страви потрібно мати продукт високої якості, набір спецій та вміння все це об’єднати. Поговоримо сьогодні про приправи для риби, м’яса та птиці. З ними ваші кулінарні здобутки стануть набагато визначнішими, передають Патріоти У...