Яких тільки салатів не пропонують приготувати кулінарні блогери на новорічну вечірку. Є серед них і «тигрячі», і «виноградні», і навіть «Під кайфом». Проте цей надзвичайно гарний салат, рецепт якого наведено в Telegram, безумовно може стати лідером за красою декору, зазначають Патріоти України.
Страва має промовисту назву «Новорічний подарунок».
Складники:
Приготування
Білу булку наріжте маленькими кубиками та підсушіть на сухій сковороді.
Дістаньте сардини з банки і трохи подрібніть. Викладіть у миску. Додайте нарізану цибулю.
Яйця розділіть жовтки та білки. Жовтки додайте в салат.
Викладіть у салат сухарики.
Заправте салат майонезом. Перемішайте.
Викладіть салат на тарілку у формі квадратної коробочки.
Відварену моркву наріжте смужками (знадобиться 10−12 смужок).Білок натріть на тертці і посипте салат з усіх боків.
Викладіть на салат стрічки моркви, імітуючи стрічку.
З інших смужок моркви зробіть бант і прикріпіть до салату за допомогою зубочистки.
Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.
Для приготування смачної страви потрібно мати продукт високої якості, набір спецій та вміння все це об’єднати. Поговоримо сьогодні про приправи для риби, м’яса та птиці. З ними ваші кулінарні здобутки стануть набагато визначнішими, передають Патріоти У...