Хачапурі виходять м’якими, ароматними, не сухими, готуються просто і швидко. У якості начинки ви можете брати будь-які продукти, тоді кожен раз будуть нові страви в вашому меню, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Просіяне борошно змішуємо з сіллю і содою.
Кефір змішуємо з яйцями, насипаємо тертий сир, перемішуємо.
Всипаємо просіяне борошно і нарізану зелень, перемішуємо масу до однорідності.
Порада: борошна може знадобитися трохи більше або менше, просто вимішуйте добре, і дивіться, щоб тісто було густим, як для оладок.
Обсмажуємо на сковорідці, змащеній олією під кришкою, перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку.
Подаємо такі ліниві і прості хачапурі зі сметаною або з часниковою водою, з салатами і м’ясними закусками. Виходить дуже смачно.
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...