Хачапурі виходять м’якими, ароматними, не сухими, готуються просто і швидко. У якості начинки ви можете брати будь-які продукти, тоді кожен раз будуть нові страви в вашому меню, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Просіяне борошно змішуємо з сіллю і содою.
Кефір змішуємо з яйцями, насипаємо тертий сир, перемішуємо.
Всипаємо просіяне борошно і нарізану зелень, перемішуємо масу до однорідності.
Порада: борошна може знадобитися трохи більше або менше, просто вимішуйте добре, і дивіться, щоб тісто було густим, як для оладок.
Обсмажуємо на сковорідці, змащеній олією під кришкою, перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку.
Подаємо такі ліниві і прості хачапурі зі сметаною або з часниковою водою, з салатами і м’ясними закусками. Виходить дуже смачно.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...