
Хачапурі виходять м’якими, ароматними, не сухими, готуються просто і швидко. У якості начинки ви можете брати будь-які продукти, тоді кожен раз будуть нові страви в вашому меню, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Просіяне борошно змішуємо з сіллю і содою.
Кефір змішуємо з яйцями, насипаємо тертий сир, перемішуємо.
Всипаємо просіяне борошно і нарізану зелень, перемішуємо масу до однорідності.
Порада: борошна може знадобитися трохи більше або менше, просто вимішуйте добре, і дивіться, щоб тісто було густим, як для оладок.
Обсмажуємо на сковорідці, змащеній олією під кришкою, перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку.

Подаємо такі ліниві і прості хачапурі зі сметаною або з часниковою водою, з салатами і м’ясними закусками. Виходить дуже смачно.
Дослідження показують, що буряк на сніданок може бадьорити не гірше за каву і водночас захищає мозок, передають Патріоти України. Овоч багатий на нітрати, беталаїни та поліфеноли, які сприяють покращенню кровопостачання мозку, знижують ризик розвитку д...
Банани - популярний фрукт, багатий на вітаміни та мінерали. Проте не всім вони корисні, передають Патріоти України. Медики попереджають, що людям з певними захворюваннями слід обмежити споживання бананів:. Фахівці радять вживати банани в помірній кільк...