Забудете про магазинні: Рецепт особливо ніжних сосисок із курятини

Сосиски займають важливе місце серед кулінарних смаків багатьох українців. Оскільки сьогодні відзначають Міжнародний день сосисок, давайте приготуємо дієтичні домашні сосиски із курятини, пропонують Патріоти України.

Рецепт домашніх сосисок із курятини

Приготувати домашні сосиски абсолютно не складно. Слід пам’ятати кілька правил: кишку наповнювати потрібно не поспішаючи, не давати ковбасі звисати, а підтримувати її руками.

Час: 1 година + 1,5 години
Порцій: 4

Інгредієнти:

  • 250 грам м'яса з курячих стеген (врахована маса без кісток);
  • 1 кілограм курячого філе;
  • 400 грам свинячої корейки;
  • 150 мілілітрів води кімнатної температури;
  • сіль до смаку;
  • 3 чайні ложки гірчиці;
  • 3 зубчики часнику;
  • 3 грами перцю;
  • кишка.

Приготування:

  1. Подрібніть м’ясо зі стегон, грудки та корейки на м’ясорубці.
  2. Очистіть часник і дрібно наріжте або подрібніть його в часникодавці.
  3. До фаршу додаємо сіль, перець і часник, перемішуємо, додаємо воду і знову перемішуємо. Залишаємо мінімум на годину, бажано на всю ніч. Через цей час замочуємо кишки у воді та натягуємо на спеціальну насадку.
  4. Повільно наповнюємо кишки м’ясом, пам’ятаючи, що перевертаємо ковбасу один раз вправо і один раз вліво.
  5. Довжину сосисок формуйте на ваш вибір.
  6. Нагрійте воду у великій каструлі і проварюйте сосиски 30 хвилин.
  7. За таким рецептом приготувати сосиски можна будь-яким способом: на грилі, сковорідці чи духовці.
Джерело: 24 канал

Творять дива! Названо продукти, які корисні для судин та допомагають уникнути хвороб

субота, 23 листопад 2024, 6:47

Правильне харчування допомагає зміцнити здоров’я серцево-судинної системи, судин та запобігти хворобам. Нутриціолог назвала корисні продукти, які мають бути у раціоні,. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє про 20 продуктів харчування, які допомагають...

Смакота! Шеф-кухарі розповіли секрет пельменів, які не розвалюються

субота, 23 листопад 2024, 5:40

Наліпити пельмені — то треба мати натхнення та терпіння. А ще трохи вміння. Тісто для пельменів досить ніжне. При готуванні воно часто розривається. Начинка плаває потім окремо від тіста. Що потрібно зробити, щоб цього уникнути, передають Патріоти Укра...