
Патріоти України пропонують вам приготувати смачний, корисний та дуже ніжний смородиновий зефір з ноткою м’яти, який не містить цукру і буквально тане в роті.
Інгредієнти:
- 2 білки
- 150 г смородини (можна взяти заморожену)
- 120 г яблучного пюре (з яблук солодких сортів)
- 3-4 листочка м’яти
- 2-3 ст.л. меду
- 2 ч.л. агар-агару
Приготування:
- Агар-агар замочити у воді хвилин на десять (вода повинна його тільки покрити).
- З яблук приготувати пюре. Для цього їх потрібно почистити, видалити насіння і потушити.
- Смородину та готові яблука перетерти через сито.
- Білки збити до стійких піків, потім поступово додавати мед і продовжувати збивати (маса повинна бути, як на бізе).
- Змішати смородинове пюре з яблучним, додати розмочений агар-агар, листочки м’яти, довести суміш до кипіння і проварити 1-2 хвилини. Постійно пюре помішувати, щоб нічого не пригоріло. Потім м’яту прибрати.
- У білки тонкою цівкою вливати гаряче пюре. Для того щоб не з’являлися комочки, продовжувати безперервно збивати суміш.
- Викласти зефір на пергамент ложкою або за допомогою кондитерського мішечка. І залишити на добу при кімнатній температурі підсихати.
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі
Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...
Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...