Молоко, що піниться, кипить, біжить по каструлі на плиту, а потім ще “пахне” на всю кухню — страшний сон господинь. Є хитрощі, які можуть допомогти уникнути “молочного вулкану” передають Патріоти України.
Досвідчені господині радять слідкувати і не відходити від молока навіть на 1 хвилинку, бо саме вона, як правило, може наробити шкоду.
Але справжня хитрість у тому, щоб змастити бортик каструлі олією без запаху або краще вершковим маслом. Таке коло стане перешкодою і молоко не зможе скипіти. Ще господині радять, як тільки молоко починає активно кипіти, не дмухати на нього, а кинути 1 кубик льоду. Температура спаде і молоко не скипить.
Серце - головний двигун нашого організму, і від того, що ми їмо, напряму залежить його здоров’я. На жаль, багато популярних продуктів, які ми споживаємо щодня, можуть непомітно шкодити судинам і підвищувати ризик серцево-судинних захворювань, передають...
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...