Молоко, що піниться, кипить, біжить по каструлі на плиту, а потім ще “пахне” на всю кухню — страшний сон господинь. Є хитрощі, які можуть допомогти уникнути “молочного вулкану” передають Патріоти України.
Досвідчені господині радять слідкувати і не відходити від молока навіть на 1 хвилинку, бо саме вона, як правило, може наробити шкоду.
Але справжня хитрість у тому, щоб змастити бортик каструлі олією без запаху або краще вершковим маслом. Таке коло стане перешкодою і молоко не зможе скипіти. Ще господині радять, як тільки молоко починає активно кипіти, не дмухати на нього, а кинути 1 кубик льоду. Температура спаде і молоко не скипить.
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...