Шеф-кухар розповів, які добавки можуть зіпсувати ваші домашні котлети, а також назвав інгредієнт, який зробить м'ясну страву дійсно смачною і по-ресторанному вишуканою. Про це пише Gazeta, передають Патріоти України.
На думку фахівця, в домашні котлети не варто класти яйця і розмочений хліб. "Я проти того, щоб додавати в фарш яйця, молоко, розмочений хлібний м'якуш, часник, панірувальні сухарі або колотий лід. Тільки сіль, перець і величезну кількість ріпчастої цибулі", - заявив шеф-кухар.
Експерт каже, що цибуля додасть котлетам соковитість і "зовсім не буде відволікати від смаку м'яса". Шеф-кухар зазначив, що цибуля в котлетному фарші не повинна бути сирою, інакше вийде "грубо, по-селянськи". Візьміть сковороду, вершкове масло, наріжте цибулю і найкраща добавка в фарш готова!
Карамелізуйте цибулю у вершковому маслі протягом 15 хвилин, потім протріть її через дрібне сито разом з м'ясом і тертим вершковим маслом. Масло додасть котлеті соковитість і буде її "тримати" під час смаження. На 1 кг м'яса знадобитися 600 г сирої цибулі.
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...