
Шеф-кухар розповів, які добавки можуть зіпсувати ваші домашні котлети, а також назвав інгредієнт, який зробить м'ясну страву дійсно смачною і по-ресторанному вишуканою. Про це пише Gazeta, передають Патріоти України.
На думку фахівця, в домашні котлети не варто класти яйця і розмочений хліб. "Я проти того, щоб додавати в фарш яйця, молоко, розмочений хлібний м'якуш, часник, панірувальні сухарі або колотий лід. Тільки сіль, перець і величезну кількість ріпчастої цибулі", - заявив шеф-кухар.
Експерт каже, що цибуля додасть котлетам соковитість і "зовсім не буде відволікати від смаку м'яса". Шеф-кухар зазначив, що цибуля в котлетному фарші не повинна бути сирою, інакше вийде "грубо, по-селянськи". Візьміть сковороду, вершкове масло, наріжте цибулю і найкраща добавка в фарш готова!
Карамелізуйте цибулю у вершковому маслі протягом 15 хвилин, потім протріть її через дрібне сито разом з м'ясом і тертим вершковим маслом. Масло додасть котлеті соковитість і буде її "тримати" під час смаження. На 1 кг м'яса знадобитися 600 г сирої цибулі.
Людський організм більш як наполовину складається з води. Втрата навіть 1-2% рідини може впливати на самопочуття - з’являються втома, головний біль, знижується концентрація. Регулярне споживання води допомагає зберігати бадьорість, ясність мислення та ...
Курячі яйця, зварені некруто або підсмажені на сковороді, не становлять загрози для здоров’я. Улюблений сніданок безлічі людей на планеті не підіймає рівень холестерину. Результати дослідження було опубліковано в журналі The American Journal of Clinica...