Забудьте про це! Названо найгірший сніданок, що вбиває імунітет

Ранковий прийом їжі вкрай важливий для здоров'я кожної людини і вважається ключовим прийомом їжі протягом дня. Багато хто знає, що якщо вживати правильні і здорові продукти, ви не тільки гарненько насититеся до обіду, але і будете поступово покращувати обмін речовин, а також зміцните імунітет. Але на практиці, найчастіше, люди нехтують порадами і в поспіху хапають в рот що під руку попадеться, зазначають Патріоти України.

За словами магістра медицини, доктора медичних наук, автора GoWellness Кортні Д'анджело, один з найгірших сніданків для вашого імунітету - це млинці або вафлі. "Більшість з нас їдять млинці та вафлі з додаванням цукру, сиропу, шоколаду або збитих вершків", - каже Д'анджело.

І через те, що він може викликати перевантаження доданим цукром, ваша імунна система може серйозно постраждати. Високий рівень фруктози може призвести до більшого посилення запалення, що може призвести до ослаблення імунної системи.

Якщо ж Ви вирішили подбати про власний імунітет і здоровому вигляді, вам слід уникати страв, які в основному складаються з доданого цукру і продуктів, в яких мало або зовсім немає білка або клітковини.

"Продукти з високим вмістом цукру і рафінованих вуглеводів можуть підняти рівень цукру в крові і мати високий глікемічний індекс, що посилить запалення, призведе до коливань рівня енергії і тимчасового збільшення апетиту", - розповів Д'анджело.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...