Заграє новим смаком! Оригінальний вінегрет з цікавою медово-гірчичною заправкою

У новорічні та різдвяні свята господині намагаються порадувати сім'ю та гостей вишуканими закусками, різноманітними салатами та десертами, передають Патріоти України.

Багато хто згадує своє дитинство та з задоволенням готує вінегрет, який часто був на святковому столі за часів далекого радянського минулого, коли вибір продуктів був не такий великий, як зараз.

Кожна господиня вносить в цю, здавалося б, звичайну страву свою родзинку. Telegram-канал «Салати. Найкращі рецепти» пропонує вінегрет з медово-гірчичною заправкою, завдяки якій салат заграє новим смаком.

Вінегрет з медово-гірчичною заправкою

Продукти
- буряк 300 гр
- морква 200 гр
- картопля 300 гр
- мариновані огірки 200 гр
- червона цибуля 100 гр
- біла квасоля консервована 1 банка
- сіль до смаку

Заправка
- олія 2 ст.л.
- яблучний оцет 2 ч. л.
- рідкий мед 1 ч.л.
- гірчиця у зернах 2 ч.л.
- часник 2 зубчики

Приготування

Буряк, моркву та картоплю відварити, нарізати дрібними кубиками та скласти в салатницю.

Нарізати кубиками мариновані огірки, цибулю, додати їх у салатницю разом з квасолею.

Для заправки змішати олію, оцет, мед, гірчицю та часник, видавлений через прес.

Усі інгредієнти посолити та перемішати, додати заправку та ретельно перемішати ще раз.

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...