У новорічні та різдвяні свята господині намагаються порадувати сім'ю та гостей вишуканими закусками, різноманітними салатами та десертами, передають Патріоти України.
Багато хто згадує своє дитинство та з задоволенням готує вінегрет, який часто був на святковому столі за часів далекого радянського минулого, коли вибір продуктів був не такий великий, як зараз.
Кожна господиня вносить в цю, здавалося б, звичайну страву свою родзинку. Telegram-канал «Салати. Найкращі рецепти» пропонує вінегрет з медово-гірчичною заправкою, завдяки якій салат заграє новим смаком.
Продукти
- буряк 300 гр
- морква 200 гр
- картопля 300 гр
- мариновані огірки 200 гр
- червона цибуля 100 гр
- біла квасоля консервована 1 банка
- сіль до смаку
Заправка
- олія 2 ст.л.
- яблучний оцет 2 ч. л.
- рідкий мед 1 ч.л.
- гірчиця у зернах 2 ч.л.
- часник 2 зубчики
Приготування
Буряк, моркву та картоплю відварити, нарізати дрібними кубиками та скласти в салатницю.
Нарізати кубиками мариновані огірки, цибулю, додати їх у салатницю разом з квасолею.
Для заправки змішати олію, оцет, мед, гірчицю та часник, видавлений через прес.
Усі інгредієнти посолити та перемішати, додати заправку та ретельно перемішати ще раз.
Дослідження показують, що харчування прямо впливає на настрій і психологічний стан. Ось список продуктів, які допомагають боротися з депресією та підвищують рівень енергії, передають Патріоти України. Багата омега-3 жирними кислотами, які підтримують з...
Медики попереджають: навіть звичні продукти можуть стати причиною головного болю або мігрені. Найчастіше напад провокують витримані сири, шоколад, червоне вино, ковбаси та фастфуд, передають Патріоти України. За словами дієтологів, у витриманих сирах (...