
Рецептів голубців дуже багато. Просто беремо горщики і все в нього вкладаємо, потім запікаємо в духовці і подаємо зі сметаною на стіл, зазначають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Для приготування соусу (4 л) будуть потрібні:
Ріжемо шматочками сало – невеликими і смажимо до жиру, а шкварки прибираємо.
Цибулю ріжемо кубиком і відправляємо до сала, перемішуємо і смажимо.
Моркву тремо на грубій терці і додаємо до цибулі, смажимо 5 хвилин.
Солодкий перець ріжемо шматочками і помідори теж. Додаємо до цибулі і моркви, перемішуємо і тушкуємо 10 хвилин.
Додаємо сіль і перець, паприку. Перемішуємо і знімаємо з плити.
Рис відварюємо.
У капусти вирізаємо качан і опускаємо в кип’яток. У міру того, як листочки самі будуть відходити, прибираємо їх на тарілку остигати.
У фарш додаємо тушковані овочі і рис, зварений до напівготовності. Перемішуємо.
Формуємо голубці і вкладаємо їх в горщики.


Порада: цей рецепт я роблю на 2 горщика по 4 літри. Ви можете зробити в одному великому горщику.
Змішуємо всі інгредієнти для соусу на сковороді, доводимо до кипіння і заливаємо голубці.
Порада: соус повинен бути кисло-солодким, тому коли будете додавати сіль і цукор, пробуйте на свій смак.
Накриваємо кришкою і ставимо в духовку.
Запікаємо 1.5 години при 180 градусах.
Можна вимкнути духовку і залишити голубці доходити.
Такі голубці будуть дуже м’якими, соковитими і смачними.


М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...