
Рецептів голубців дуже багато. Просто беремо горщики і все в нього вкладаємо, потім запікаємо в духовці і подаємо зі сметаною на стіл, зазначають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Для приготування соусу (4 л) будуть потрібні:
Ріжемо шматочками сало – невеликими і смажимо до жиру, а шкварки прибираємо.
Цибулю ріжемо кубиком і відправляємо до сала, перемішуємо і смажимо.
Моркву тремо на грубій терці і додаємо до цибулі, смажимо 5 хвилин.
Солодкий перець ріжемо шматочками і помідори теж. Додаємо до цибулі і моркви, перемішуємо і тушкуємо 10 хвилин.
Додаємо сіль і перець, паприку. Перемішуємо і знімаємо з плити.
Рис відварюємо.
У капусти вирізаємо качан і опускаємо в кип’яток. У міру того, як листочки самі будуть відходити, прибираємо їх на тарілку остигати.
У фарш додаємо тушковані овочі і рис, зварений до напівготовності. Перемішуємо.
Формуємо голубці і вкладаємо їх в горщики.


Порада: цей рецепт я роблю на 2 горщика по 4 літри. Ви можете зробити в одному великому горщику.
Змішуємо всі інгредієнти для соусу на сковороді, доводимо до кипіння і заливаємо голубці.
Порада: соус повинен бути кисло-солодким, тому коли будете додавати сіль і цукор, пробуйте на свій смак.
Накриваємо кришкою і ставимо в духовку.
Запікаємо 1.5 години при 180 градусах.
Можна вимкнути духовку і залишити голубці доходити.
Такі голубці будуть дуже м’якими, соковитими і смачними.


Риба - головний атрибут святкового столу, але не всі види однаково корисні. Експерти радять обережно обирати рибу, щоб уникнути шкідливих токсинів, таких як ртуть і свинець, передають Патріоти України. Навіть норвезький фермерський лосось не завжди кор...
Британські вчені виявили зв'язок між хімічною речовиною в чорному шоколаді та ознаками уповільнення біологічного старіння людини. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що теобромін, який міститься в чорному ...