Рецептів голубців дуже багато. Просто беремо горщики і все в нього вкладаємо, потім запікаємо в духовці і подаємо зі сметаною на стіл, зазначають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Для приготування соусу (4 л) будуть потрібні:
Ріжемо шматочками сало – невеликими і смажимо до жиру, а шкварки прибираємо.
Цибулю ріжемо кубиком і відправляємо до сала, перемішуємо і смажимо.
Моркву тремо на грубій терці і додаємо до цибулі, смажимо 5 хвилин.
Солодкий перець ріжемо шматочками і помідори теж. Додаємо до цибулі і моркви, перемішуємо і тушкуємо 10 хвилин.
Додаємо сіль і перець, паприку. Перемішуємо і знімаємо з плити.
Рис відварюємо.
У капусти вирізаємо качан і опускаємо в кип’яток. У міру того, як листочки самі будуть відходити, прибираємо їх на тарілку остигати.
У фарш додаємо тушковані овочі і рис, зварений до напівготовності. Перемішуємо.
Формуємо голубці і вкладаємо їх в горщики.
Порада: цей рецепт я роблю на 2 горщика по 4 літри. Ви можете зробити в одному великому горщику.
Змішуємо всі інгредієнти для соусу на сковороді, доводимо до кипіння і заливаємо голубці.
Порада: соус повинен бути кисло-солодким, тому коли будете додавати сіль і цукор, пробуйте на свій смак.
Накриваємо кришкою і ставимо в духовку.
Запікаємо 1.5 години при 180 градусах.
Можна вимкнути духовку і залишити голубці доходити.
Такі голубці будуть дуже м’якими, соковитими і смачними.
Хто відмовиться від гарніру у вигляді ніжного та повітряного картопляного пюре, який стане доповненням до будь-яких страв з м’яса та риби. Але не завжди нам виходить приготувати пюре правильно: змінюється колір, з’являються грудочки і неприємний присма...
Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...