Захочеться з'їсти усе до останнього шматочка: Рецепти найсмачніших намазок для сендвічів та бутербродів

Бутерброди та сендвічі – найбільш популярний перекус у світі. В кожного з нас є улюблена намазка на хліб, але ніколи не пізно спробувати різні опції, зазначають Патріоти України.

З яєць та цибулі

Круто зварені яйця натріть на грубій тертці, а цибулю дрібно наріжте. Додайте інгредієнти у розм'якшене масло, додайте трішки сметани та дрібно нарізану зелень. Посоліть та поперчіть до смаку.

З плавленого сиру

Натріть на грубій тертці круто зварені яйця та плавлений сир, пропорції мають бути 1:2. Додайте сметану та дрібно нарізану зелень, посоліть до смаку.

З бринзи

Подрібніть пучок кінзи, 70 грам волоських горіхів та 2 – 3 зубчики часнику. Розімніть 280 грам бринзи і 80 грам вершкового масла. З'єднайте суміші та добре перемішайте.

Екзотика

Змішайте в одну суміш тертий плавлений сир, пюре з авокадо, сіль, перець та дрібку меленого коріандру. До такого варіанту намазки також пасуватиме гілочка кропу.

Джерело: 24 канал

Буде дуже ніжним! Як приготувати картопляне пюре без грудочок, щоб тануло в роті

неділя, 19 січень 2025, 18:10

Картопляне пюре виходить дуже ніжним на вершках, а не на молоці, передають Патріоти України. Не шкодуйте й вершкового масла – у кілограм відвареної картоплі потрібно додати 100 грамів. Які ще секрети приготування ніжного картопляного пюре знають досвід...

Є секрет! Як відварити яловичину, щоб вона вийшла ніжною та смачною

неділя, 19 січень 2025, 17:15

Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові, передають Патріоти України. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стан...