Бутерброди та сендвічі – найбільш популярний перекус у світі. В кожного з нас є улюблена намазка на хліб, але ніколи не пізно спробувати різні опції, зазначають Патріоти України.
Круто зварені яйця натріть на грубій тертці, а цибулю дрібно наріжте. Додайте інгредієнти у розм'якшене масло, додайте трішки сметани та дрібно нарізану зелень. Посоліть та поперчіть до смаку.
Натріть на грубій тертці круто зварені яйця та плавлений сир, пропорції мають бути 1:2. Додайте сметану та дрібно нарізану зелень, посоліть до смаку.
Подрібніть пучок кінзи, 70 грам волоських горіхів та 2 – 3 зубчики часнику. Розімніть 280 грам бринзи і 80 грам вершкового масла. З'єднайте суміші та добре перемішайте.
Змішайте в одну суміш тертий плавлений сир, пюре з авокадо, сіль, перець та дрібку меленого коріандру. До такого варіанту намазки також пасуватиме гілочка кропу.
У житті хоч раз кожній господині доводилося стикатися з тим, що страва пересолена, і кулінарні прорахунки треба виправляти. Є моменти, які легко виправити, якщо справа стосується макаронів або рису. Але що робити, якщо пересолені котлети. Проблема теж ...
Коли обсмажуватимете м’ясо на сковорідці, буде хрумка скоринка зверху і м’яке соковите м’ясо всередині, передають Патріоти України. Відділіть білок від жовтка, жовтки збийте, а білки відправте охолоджуватися в холодильник. У миску зі збитими жовтками д...