Захочеться з'їсти усе до останнього шматочка: Рецепти найсмачніших намазок для сендвічів та бутербродів

Бутерброди та сендвічі – найбільш популярний перекус у світі. В кожного з нас є улюблена намазка на хліб, але ніколи не пізно спробувати різні опції, зазначають Патріоти України.

З яєць та цибулі

Круто зварені яйця натріть на грубій тертці, а цибулю дрібно наріжте. Додайте інгредієнти у розм'якшене масло, додайте трішки сметани та дрібно нарізану зелень. Посоліть та поперчіть до смаку.

З плавленого сиру

Натріть на грубій тертці круто зварені яйця та плавлений сир, пропорції мають бути 1:2. Додайте сметану та дрібно нарізану зелень, посоліть до смаку.

З бринзи

Подрібніть пучок кінзи, 70 грам волоських горіхів та 2 – 3 зубчики часнику. Розімніть 280 грам бринзи і 80 грам вершкового масла. З'єднайте суміші та добре перемішайте.

Екзотика

Змішайте в одну суміш тертий плавлений сир, пюре з авокадо, сіль, перець та дрібку меленого коріандру. До такого варіанту намазки також пасуватиме гілочка кропу.

Джерело: 24 канал

От у чому секрет! Як зберегти соковитість грудки в процесі смаження

субота, 20 квітень 2024, 9:13

Багато хто знає про те, що куряче філе є дуже складним м’ясом для смаження, оскільки в процесі термічної обробки втрачає соковитість. Тому грудка часто виходить сухою. Однак при правильному методі смаження цього можна уникнути. Які секрети у цьому допо...

Секрет досвідчених господинь! Де найкраще зберігати хліб, щоб він був свіжим до трьох тижнів

субота, 20 квітень 2024, 8:56

Щоб зберегти свіжість хліба надовго та захистити його від сторонніх запахів, можна скористатися підручними засобами, передають Патріоти України. Не завжди вдається з'їсти весь хліб одразу. Тому кмітливі господині вдаються до деяких хитрощів щодо його ...