Закинули все в духовку - і готово! Ідеальна вечеря для тих, у кого немає часу і сил на довге стояння біля плити

Цю вечерю можна назвати ідеальною. Мінімум витрачених сил на підготовку, максимум вільного часу! А це так важливо, коли готуєш вечерю після робочого дня. Просто закиньте все в духовку і дочекайтеся, поки смачне блюдо запечеться, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • сердечка курячі — 600 гр.;
  • морква — 100 гр.;
  • цибуля ріпчаста — 250 гр.;
  • картопля — 650 гр.;
  • перець солодкий — 200 гр.;
  • капуста — 300 гр.;
  • олія соняшникова для смаження — 70 мл.;
  • кукурудза консервована — 4 ст. л. (можна замінити зеленим горошком);
  • хмелі-сунелі — 1 ч. л.;
  • паприка солодка — 0,5 ч. л. ;
  • суміш перців — 0,5 ч. л.;
  • сіль — 1,5 ч.л. (або за смаком).

Приготування:

Наріжте всі овочі дрібно, цибулю з морквою обсмажте на сковороді до золотистого кольору. Змішайте в пакеті для запікання з консервованою кукурудзою, курячими сердечками, маслом, спеціями і сіллю. Зробіть пару проколів в пакеті, перекладіть в духовку. Запікайте протягом 1 години при 190 градусах, інформує Ukr.Media.

Готова страва і виглядає апетитно, і на смак — просто відмінна! Добре подавати таке рагу з сердечками з додатково порізаною зверху свіжою зеленню на ваш смак.

Детальніше про те, як приготувати овочеве рагу з сердечками в духовці, дивіться у відео нижче:

На замітку тим, хто на дієті: Які продукти містять найбільше білка

неділя, 8 червень 2025, 13:05

Ось список продуктів, які містять найбільше білка — як тваринного, так і рослинного походження. Вони підходять для нарощування м’язів, схуднення або просто здорового харчування, передають Патріоти України. . Хочеш — можу скласти добовий білковий раціо...

А ви це знали? Навіщо додавати молоко при варінні рису

неділя, 8 червень 2025, 12:07

З огляду на популярність рису як гарніру, варіння цієї каші є досить частою дією на кухні. При цьому господиням далеко не завжди вдається домогтися появи в страви потрібної консистенції. Іноді каша виходить не розсипчастою, а в’язкою та липкою, передаю...