Закинули все в духовку - і готово! Ідеальна вечеря для тих, у кого немає часу і сил на довге стояння біля плити

Цю вечерю можна назвати ідеальною. Мінімум витрачених сил на підготовку, максимум вільного часу! А це так важливо, коли готуєш вечерю після робочого дня. Просто закиньте все в духовку і дочекайтеся, поки смачне блюдо запечеться, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • сердечка курячі — 600 гр.;
  • морква — 100 гр.;
  • цибуля ріпчаста — 250 гр.;
  • картопля — 650 гр.;
  • перець солодкий — 200 гр.;
  • капуста — 300 гр.;
  • олія соняшникова для смаження — 70 мл.;
  • кукурудза консервована — 4 ст. л. (можна замінити зеленим горошком);
  • хмелі-сунелі — 1 ч. л.;
  • паприка солодка — 0,5 ч. л. ;
  • суміш перців — 0,5 ч. л.;
  • сіль — 1,5 ч.л. (або за смаком).

Приготування:

Наріжте всі овочі дрібно, цибулю з морквою обсмажте на сковороді до золотистого кольору. Змішайте в пакеті для запікання з консервованою кукурудзою, курячими сердечками, маслом, спеціями і сіллю. Зробіть пару проколів в пакеті, перекладіть в духовку. Запікайте протягом 1 години при 190 градусах, інформує Ukr.Media.

Готова страва і виглядає апетитно, і на смак — просто відмінна! Добре подавати таке рагу з сердечками з додатково порізаною зверху свіжою зеленню на ваш смак.

Детальніше про те, як приготувати овочеве рагу з сердечками в духовці, дивіться у відео нижче:

Смакота! Як приготувати ліниві млинці, які розлітаються по тарілках дуже швидко

субота, 18 січень 2025, 18:05

Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...

Як зробити тефтелі, які здивують оригінальним пікантним смаком

субота, 18 січень 2025, 17:13

Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...