Цю вечерю можна назвати ідеальною. Мінімум витрачених сил на підготовку, максимум вільного часу! А це так важливо, коли готуєш вечерю після робочого дня. Просто закиньте все в духовку і дочекайтеся, поки смачне блюдо запечеться, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте всі овочі дрібно, цибулю з морквою обсмажте на сковороді до золотистого кольору. Змішайте в пакеті для запікання з консервованою кукурудзою, курячими сердечками, маслом, спеціями і сіллю. Зробіть пару проколів в пакеті, перекладіть в духовку. Запікайте протягом 1 години при 190 градусах, інформує Ukr.Media.
Готова страва і виглядає апетитно, і на смак — просто відмінна! Добре подавати таке рагу з сердечками з додатково порізаною зверху свіжою зеленню на ваш смак.
Детальніше про те, як приготувати овочеве рагу з сердечками в духовці, дивіться у відео нижче:
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...