Куряче філе всім відомо тим, що, якщо його трохи перетримати на вогні, стає сухим і несмачним. Цей рецепт допомагає завжди приготувати м’яку і соковиту страву, передають Патріоти України.
М’ясо промиваємо і сушимо паперовими рушниками. Ріжемо шматочками і складаємо в ємність.
Змішуємо яйця і вершки, всі спеції і сіль.
Порада: вершки підходять будь-якої жирності. Якщо немає вершків. Можна взяти сметану.
Цим соусом заливаємо шматочки м’яса і перемішуємо, щоб все рівномірно розподілилося.
Перекладаємо м’ясо в форму. Розрівнюємо.
Зверху кладемо кружечки помідора, посипаємо тертим сиром.
Запікаємо страву в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 35 хвилин. Запіканка відмінно підходить і для святкового столу. Соус можете зробити з будь-яких інгредієнтів, додавши щось своє, наприклад, зелень, часник, паприку.
Голландський сир вважається одним із найпопулярніших у світі. Його ніжна текстура, насичений смак і аромат роблять його улюбленцем багатьох гурманів. Але на ринку з’являється дедалі більше підробок, тому важливо знати, як відрізнити справжній продукт в...
Сніданок задає тон всьому дню, тому важливо обирати продукти, що підтримують здоров’я та енергію. На жаль, деякі звичні страви можуть, навпаки, завдати шкоди організму, якщо їсти їх регулярно, передають Патріоти України. Дієтологи виділили кілька проду...