Куряче філе всім відомо тим, що, якщо його трохи перетримати на вогні, стає сухим і несмачним. Цей рецепт допомагає завжди приготувати м’яку і соковиту страву, передають Патріоти України.
М’ясо промиваємо і сушимо паперовими рушниками. Ріжемо шматочками і складаємо в ємність.
Змішуємо яйця і вершки, всі спеції і сіль.
Порада: вершки підходять будь-якої жирності. Якщо немає вершків. Можна взяти сметану.
Цим соусом заливаємо шматочки м’яса і перемішуємо, щоб все рівномірно розподілилося.
Перекладаємо м’ясо в форму. Розрівнюємо.
Зверху кладемо кружечки помідора, посипаємо тертим сиром.
Запікаємо страву в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 35 хвилин.
Запіканка відмінно підходить і для святкового столу.
Соус можете зробити з будь-яких інгредієнтів, додавши щось своє, наприклад, зелень, часник, паприку.
Курячі крильця можна запікати, смажити, готувати на мангалі. Ще дуже смачно буде - запікати у духовці із соусами. Якщо ви любите гостріші страви – не шкодуйте спецій та часнику, передають Патріоти України. Кулінарка Вікторія поділилася в Instagram рец...
Цей торт - покращена версія класичного Наполеона. Всього три інгредієнти, пів години часу – і у вас вийде ніжний, м’який, повітряний десерт. Такий торт припаде до душі всім ласунам і любителям Наполеона. Обов’язково спробуйте цей рецепт, передають Патр...