Замість котлет і відбивних - приготуйте ніжне куряче філе в духовці. Це дуже смачно!

Пропонуємо вашій увазі рецепт гарячої страви в духовці, відмінний варіант для обіду або вечері. Готується вона набагато простіше і швидше, ніж приготувати котлети або відбивні, а виходить дуже смачно. Спробуйте, передають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • Куряче філе – 700-800 г.
  • Цибуля – 1-2 шт.
  • Помідори – 1-2 шт.
  • Яйця – 4 шт.
  • Сметана – 4-5 ст. ложки
  • Сир – 150-180 г.
  • Сіль, перець, спеції (у мене сушений часник і паприка по 1 ч. ложці) – за смаком
  • Соняшникова олія – 1 ст. ложка

Покроковий процес приготування:

Нарізаю куряче філе і перекладаю його в глибоку миску.

В іншій мисці додаю до яєць сметану і спеції.

Добре перемішую і виливаю отриману заливку в куряче філе, додаю натертий на грубій терці сир приблизно половину і перемішую.

Викладаю в змащену олією форму для випікання і розподіляю ложкою.

Зверху викладаю нарізану кільцями цибулю.

Потім нарізані кружками помідори.

Випікаю в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25-30 хвилин. Потім посипаю зверху сиром, що залишився і випікаю ще 7-10 хвилин.

Готову страву виймаю з духовки, нарізаю на порційні шматочки і можна пригощатися!

Один простий трюк зробить картопляне пюре "ресторанною" стравою

неділя, 29 червень 2025, 17:07

Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...

Хрустка картопля без фольги: Кухарка розкрила простий інгредієнт, який переверне ваші уявлення

неділя, 29 червень 2025, 11:30

Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...