
Пропонуємо вашій увазі рецепт гарячої страви в духовці, відмінний варіант для обіду або вечері. Готується вона набагато простіше і швидше, ніж приготувати котлети або відбивні, а виходить дуже смачно. Спробуйте, передають Патріоти України.
Нарізаю куряче філе і перекладаю його в глибоку миску.
В іншій мисці додаю до яєць сметану і спеції.
Добре перемішую і виливаю отриману заливку в куряче філе, додаю натертий на грубій терці сир приблизно половину і перемішую.
Викладаю в змащену олією форму для випікання і розподіляю ложкою.
Зверху викладаю нарізану кільцями цибулю.
Потім нарізані кружками помідори.
Випікаю в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25-30 хвилин. Потім посипаю зверху сиром, що залишився і випікаю ще 7-10 хвилин.
Готову страву виймаю з духовки, нарізаю на порційні шматочки і можна пригощатися!
Щоб не мати проблем зі шлунком й не набрати більшу кількість калорій, деякі страви краще вживати охолодженими, передають Патріоти України. Фахівці з правильного харчування наполегливо не рекомендують їсти гарячими макарони, картоплю та рис, повідомляє ...
Пончики бувають не лише солодкі, а й із сочевиці та навіть із курячої печінки. Печінкові пончики - це так смачно! А готувати їх дуже просто та легко. Напевно, такої смакоти ви ніколи не куштували. І це тим більше привід їх приготувати, передають Патріо...