Замість нудних бутербродів: Швидкий рецепт гарних канапок із паштетом на святковий стіл

Досить просто змащувати паштетом хліб та прикрашати кропом. Патріоти України підготували для вас рецепт ефектної закуски, яка вразить всіх гостей.

На приготування вам потрібно всього 15 хвилин! Для цього рецепту ви можете приготувати домашній паштет власноруч, або придбати його в магазині. Важливо, щоб він однорідної, кремової консистенції.

Заздалегідь підготуйте ягідне желе. Візьміть сік журавлини та змішайте його з набухлим желатином. Важливо, щоб весь желатин розчинився. Розлийте ягідне желе на плоске деко, щоб воно застигло шаром 1 сантиметр завтовшки.

Рецепт закуски з паштету

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: на 6 осіб


Приготування:

  1. Виріжте з тостового хліба кружальця однієї форми.
  2. Розігрійте сковорідку з вершковим маслом та обсмажте на ній кружальця хліба. Нам потрібна тільки легка і хрумка скоринка.
  3. Печінковий паштет перекладіть у кондитерський мішок з насадкою "відкрита зірка". Застигле ягідне желе виріжте тією ж формою, що й тостовий хліб.
  4. Формуємо закуску: викладіть на обсмажений хліб кружальце желе, накрийте іншим. Зверху красиво вичавіть паштет через кондитерський мішок.
  5. Додайте на паштет ½ чайної ложки журавлинового соусу.
  6. Задекоруйте канапе свіжою зеленню петрушки. Смачного!
Джерело: 24 канал

Є секрет! Що додати у фарш для котлет, щоб були соковиті

неділя, 23 лютий 2025, 7:12

Якщо ви хочете приготувати смачні та соковиті котлети, то обов’язково додайте у фарш інгредієнти, що втримають апетитний м’ясний сік. Лише досвідчені господині знають, що пісний фарш можна врятувати від сухості за допомогою замороженого вершкового масл...

Ви будете здивовані! Скільки хвилин можна тримати чайний пакетик в горнятку

неділя, 23 лютий 2025, 6:39

Чай у пакетиках створили, щоб зробити заварювання простішим і швидшим, особливо в дорозі, на роботі чи в інших не надто зручних умовах, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Згодом така форма чаю прижилася, і багато людей відмовилися від трад...