Замість нудних бутербродів: Швидкий рецепт гарних канапок із паштетом на святковий стіл

Досить просто змащувати паштетом хліб та прикрашати кропом. Патріоти України підготували для вас рецепт ефектної закуски, яка вразить всіх гостей.

На приготування вам потрібно всього 15 хвилин! Для цього рецепту ви можете приготувати домашній паштет власноруч, або придбати його в магазині. Важливо, щоб він однорідної, кремової консистенції.

Заздалегідь підготуйте ягідне желе. Візьміть сік журавлини та змішайте його з набухлим желатином. Важливо, щоб весь желатин розчинився. Розлийте ягідне желе на плоске деко, щоб воно застигло шаром 1 сантиметр завтовшки.

Рецепт закуски з паштету

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: на 6 осіб


Приготування:

  1. Виріжте з тостового хліба кружальця однієї форми.
  2. Розігрійте сковорідку з вершковим маслом та обсмажте на ній кружальця хліба. Нам потрібна тільки легка і хрумка скоринка.
  3. Печінковий паштет перекладіть у кондитерський мішок з насадкою "відкрита зірка". Застигле ягідне желе виріжте тією ж формою, що й тостовий хліб.
  4. Формуємо закуску: викладіть на обсмажений хліб кружальце желе, накрийте іншим. Зверху красиво вичавіть паштет через кондитерський мішок.
  5. Додайте на паштет ½ чайної ложки журавлинового соусу.
  6. Задекоруйте канапе свіжою зеленню петрушки. Смачного!
Джерело: 24 канал

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...