Замість нудних бутербродів: Швидкий рецепт гарних канапок із паштетом на святковий стіл

Досить просто змащувати паштетом хліб та прикрашати кропом. Патріоти України підготували для вас рецепт ефектної закуски, яка вразить всіх гостей.

На приготування вам потрібно всього 15 хвилин! Для цього рецепту ви можете приготувати домашній паштет власноруч, або придбати його в магазині. Важливо, щоб він однорідної, кремової консистенції.

Заздалегідь підготуйте ягідне желе. Візьміть сік журавлини та змішайте його з набухлим желатином. Важливо, щоб весь желатин розчинився. Розлийте ягідне желе на плоске деко, щоб воно застигло шаром 1 сантиметр завтовшки.

Рецепт закуски з паштету

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: на 6 осіб


Приготування:

  1. Виріжте з тостового хліба кружальця однієї форми.
  2. Розігрійте сковорідку з вершковим маслом та обсмажте на ній кружальця хліба. Нам потрібна тільки легка і хрумка скоринка.
  3. Печінковий паштет перекладіть у кондитерський мішок з насадкою "відкрита зірка". Застигле ягідне желе виріжте тією ж формою, що й тостовий хліб.
  4. Формуємо закуску: викладіть на обсмажений хліб кружальце желе, накрийте іншим. Зверху красиво вичавіть паштет через кондитерський мішок.
  5. Додайте на паштет ½ чайної ложки журавлинового соусу.
  6. Задекоруйте канапе свіжою зеленню петрушки. Смачного!
Джерело: 24 канал

Не всі про це знають! Як правильно промивати рис, щоб гарнір вийшов розсипчастим

четвер, 24 квітень 2025, 18:13

Рис без попередньої підготовки варити не рекомендується, інакше якість гарніру залишатиме бажати кращого. Через надлишок крохмалю висока ймовірність того, що крупинки злипатимуться, й страва виглядатиме не дуже апетитно, передають Патріоти України. Вар...

Корисна хитрість: Навіщо при смаженні цибулі досвідчені господині додають щіпку цукру

четвер, 24 квітень 2025, 17:12

Смаження цибулі є простим та звичним процесом, який ми повторюємо практично щодня. Адже обсмажений овоч є незамінним компонентом більшості популярних страв, передають Патріоти України. З цибулею багато продуктів стають смачнішими. Адже набагато цікавіш...