Ділимося найсмачнішим рецептом, передають Патріоти України.
Необхідні інгредієнти:
Спосіб приготування
Картоплю 600 грам нарізаємо брусочками. Додаємо половину ч.л. солі, сушений часник 1 ч.л., солодку паприку половину ч.л., чорний перець за смаком і трохи сушеного базиліка.
Перемішуємо і додаємо 2-3 ст.л. рослинного масла і тепер додаємо панірувальні сухарі 3 ст.л. Панірувальні сухарі можна приготувати сомому, батон наріжте кубиками і сушіть в духовці до золотистого кольору. Після чого подрібніть в блендері.
Перемішуємо і кладемо на деко застелене папером для випічки. Розкладаємо в один шар. Ставимо в розігріту духовку і готуємо при 200 градусах 20-30 хвилин до готовності картоплі. Смачного!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...