Ділимося найсмачнішим рецептом, передають Патріоти України.
Необхідні інгредієнти:
Спосіб приготування
Картоплю 600 грам нарізаємо брусочками. Додаємо половину ч.л. солі, сушений часник 1 ч.л., солодку паприку половину ч.л., чорний перець за смаком і трохи сушеного базиліка.
Перемішуємо і додаємо 2-3 ст.л. рослинного масла і тепер додаємо панірувальні сухарі 3 ст.л. Панірувальні сухарі можна приготувати сомому, батон наріжте кубиками і сушіть в духовці до золотистого кольору. Після чого подрібніть в блендері.
Перемішуємо і кладемо на деко застелене папером для випічки. Розкладаємо в один шар. Ставимо в розігріту духовку і готуємо при 200 градусах 20-30 хвилин до готовності картоплі. Смачного!
Ви помічали, що з часом мед у банці стає твердим і його важко набрати ложкою? Це зовсім не означає, що він зіпсувався! Професійний пасічник Войцех Марговничи розповідає, чому мед кристалізується, які сорти застигають швидше, як правильно зберігати мед ...
Те, що і коли ми їмо, суттєво впливає на наше здоров’я та самопочуття. Засинаючи з переповненим шлунком, ми прокидаємось менш відпочилими. Деякі продукти, з’їдені ввечері, створюють додаткове навантаження на організм, викликають набряки та уповільнюють...