Замість шкідливої ​​картоплю фрі, розлітається в секунди! Простий рецепт дуже смачної, ароматної і хрусткої картоплі

Ділимося найсмачнішим рецептом, передають Патріоти України.

Необхідні інгредієнти:

  • картопля -600 гр;
  • сіль -1 / 2 ч.л;
  • рослинна олія -2-3 ст.л;
  • панірувальні сухарі -3 ст.л;
  • сушений часник -1 ч.л;
  • солодка паприка -1 / 2 ч.л;
  • чорний перець – за смаком;
  • базилік – за смаком.

Спосіб приготування

Картоплю 600 грам нарізаємо брусочками. Додаємо половину ч.л. солі, сушений часник 1 ч.л., солодку паприку половину ч.л., чорний перець за смаком і трохи сушеного базиліка.

Перемішуємо і додаємо 2-3 ст.л. рослинного масла і тепер додаємо панірувальні сухарі 3 ст.л. Панірувальні сухарі можна приготувати сомому, батон наріжте кубиками і сушіть в духовці до золотистого кольору. Після чого подрібніть в блендері.

Перемішуємо і кладемо на деко застелене папером для випічки. Розкладаємо в один шар. Ставимо в розігріту духовку і готуємо при 200 градусах 20-30 хвилин до готовності картоплі. Смачного!

Є секрет! Що досвідчені господині додають при варінні пельменів для покращення смаку

п’ятниця, 6 червень 2025, 12:35

Пельмені завжди можна приготувати дуже смачно, якщо відповідально підійти до вибору складових. Не тільки від якості тіста та м’яса залежатиме результат: важливо ще правильно відварити пельмені. Які моменти варто враховувати під час готування, передають...

Буде ідеальним! ТОП-5 правил, як готувати тісто на опарі

п’ятниця, 6 червень 2025, 11:10

Для того щоб дріжджове тісто вийшло вдалим, потрібно дотримуватися деяких основних правил його приготування – кулінарні хитрощі, які допоможуть зробити випічку легкою і повітряною, передають Патріоти України. Існує два способи приготування дріжджового ...