Ділимося найсмачнішим рецептом, передають Патріоти України.
Необхідні інгредієнти:
Спосіб приготування
Картоплю 600 грам нарізаємо брусочками. Додаємо половину ч.л. солі, сушений часник 1 ч.л., солодку паприку половину ч.л., чорний перець за смаком і трохи сушеного базиліка.
Перемішуємо і додаємо 2-3 ст.л. рослинного масла і тепер додаємо панірувальні сухарі 3 ст.л. Панірувальні сухарі можна приготувати сомому, батон наріжте кубиками і сушіть в духовці до золотистого кольору. Після чого подрібніть в блендері.
Перемішуємо і кладемо на деко застелене папером для випічки. Розкладаємо в один шар. Ставимо в розігріту духовку і готуємо при 200 градусах 20-30 хвилин до готовності картоплі. Смачного!
Пельмені завжди можна приготувати дуже смачно, якщо відповідально підійти до вибору складових. Не тільки від якості тіста та м’яса залежатиме результат: важливо ще правильно відварити пельмені. Які моменти варто враховувати під час готування, передають...
Для того щоб дріжджове тісто вийшло вдалим, потрібно дотримуватися деяких основних правил його приготування – кулінарні хитрощі, які допоможуть зробити випічку легкою і повітряною, передають Патріоти України. Існує два способи приготування дріжджового ...