Запечена рибка в сметані виходить дуже смачною і ніжною, нічим не гірша ресторанної їжі, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
Помийте і почистіть рибу, наріжте на невеликі шматки.
У тарілці змішайте борошно, спеції і сіль.
Кожен шматочок риби обваляйте в борошняній суміші і викладіть на деко з бортиками.
На олії обсмажте нарізану півкільцями цибулю.
Приготуйте соус: сметану змішайте з гірчицею, яйцями, подрібненим кропом і смаженою цибулею.
Тепер залийте рибу соусом, зверху посипати сиром і запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці до утворення рум’яної скоринки.
Яких тільки дієт не існує! Атлантична, середземноморська, кавунова… Наразі модною стає скандинавська дієта, яка підкорює науку та… тарілки. Дослідження показують, що вона може допомогти вам схуднути, знизити рівень холестерину, кров'яний тиск і навіть ...
Мрія про здорове, сильне та густе волосся починається не з полиці косметичного магазину, а з вашої тарілки. Шампуні й кондиціонери можуть покращити зовнішній вигляд, але справжнє живлення волосся відбувається зсередини, передають Патріоти України. Ліка...