Запечена рибка в сметані виходить дуже смачною і ніжною, нічим не гірша ресторанної їжі, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
Помийте і почистіть рибу, наріжте на невеликі шматки.
У тарілці змішайте борошно, спеції і сіль.
Кожен шматочок риби обваляйте в борошняній суміші і викладіть на деко з бортиками.
На олії обсмажте нарізану півкільцями цибулю.
Приготуйте соус: сметану змішайте з гірчицею, яйцями, подрібненим кропом і смаженою цибулею.
Тепер залийте рибу соусом, зверху посипати сиром і запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці до утворення рум’яної скоринки.
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навколо неї існує безліч міфів. Декілька поширених тверджень давно спростовані науковцями, передають Патріоти України. Міф 1: Кава зневоднює Правда: кава містить воду, і помірне споживання не призводи...
Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...