Запечена рибка в сметані. Страву не відрізнити від ресторанної

Запечена рибка в сметані виходить дуже смачною і ніжною, нічим не гірша ресторанної їжі, передають Патріоти України.

Необхідні продукти:

  • Борошно
  • Риба (минтай, хек, судак і т. Д.) – 2 кілограми
  • Цибуля – 3 головки
  • Твердий сир – 150 грам
  • Яйця – 2 штуки
  • Сметана – 400 грам
  • Соняшникова олія
  • Гірчиця – за смаком
  • Спеції, сіль – за смаком
  • Кріп

Покроковий процес приготування:

Помийте і почистіть рибу, наріжте на невеликі шматки.

У тарілці змішайте борошно, спеції і сіль.

Кожен шматочок риби обваляйте в борошняній суміші і викладіть на деко з бортиками.

На олії обсмажте нарізану півкільцями цибулю.

Приготуйте соус: сметану змішайте з гірчицею, яйцями, подрібненим кропом і смаженою цибулею.

Тепер залийте рибу соусом, зверху посипати сиром і запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці до утворення рум’яної скоринки.

А ви це знали? Навіщо під час тушкування капусти досвідчені господині додають черствий хліб

субота, 22 лютий 2025, 23:10

Тушкована капуста – страва бюджетна, смачна і дуже популярна, передають Патріоти України. Багато господинь люблять її подавати до столу, оскільки з такою стравою можна суттєво заощадити та нагодувати родину смачною вечерею. Проте процес приготування ка...

Не відірватися! Смачна піца з листково-дріжджового тіста - перекус нашвидкуруч

субота, 22 лютий 2025, 18:04

Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...