Запечені в рукаві картопля з курячим м’ясом і ароматним яблуком - це просто ідеальна страва. Виходить настільки апетитно, що ніхто не може встояти і завжди бере другу порцію, зазначають Патріоти України.
Картоплю ріжемо невеликими шматочками.
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями. Яблуко – тонкими часточками.
У рукав для запікання складаємо цибулю, зверху викладаємо картоплю, потім шматочки яблука.
М’ясо також ріжемо шматочками і викладаємо зверху.
Солимо і перчимо, посипаємо різними спеціями, наливаємо соус і рослинне олію.
Зав’язуємо пакет і переминаємо його руками, щоб всі подукти змішалися з сіллю і спеціями.
Кладемо пакет в форму для запікання, робимо кілька проколів.
Запікаємо близько 40 хвилин при 180 градусах.
При подачі посипаю нарізаною зеленню і часником – виходить ще смачніше й пахучіше. Дуже добре підходить до цієї страви салат зі свіжої зелені з майонезом або з овочів.
Не у всіх господинь котлети виходять смачні. Виявляється, вся справа в інгредієнтах. Якщо в процесі приготування котлет змінити лише один інгредієнт, то результат вас вразить. Котлети будуть фантастично чарівними, передають Патріоти України. Якщо ви ви...
На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...