Запечені в рукаві картопля з курячим м’ясом і ароматним яблуком - це просто ідеальна страва. Виходить настільки апетитно, що ніхто не може встояти і завжди бере другу порцію, зазначають Патріоти України.
Картоплю ріжемо невеликими шматочками.
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями. Яблуко – тонкими часточками.
У рукав для запікання складаємо цибулю, зверху викладаємо картоплю, потім шматочки яблука.
М’ясо також ріжемо шматочками і викладаємо зверху.
Солимо і перчимо, посипаємо різними спеціями, наливаємо соус і рослинне олію.
Зав’язуємо пакет і переминаємо його руками, щоб всі подукти змішалися з сіллю і спеціями.
Кладемо пакет в форму для запікання, робимо кілька проколів.
Запікаємо близько 40 хвилин при 180 градусах.
При подачі посипаю нарізаною зеленню і часником – виходить ще смачніше й пахучіше. Дуже добре підходить до цієї страви салат зі свіжої зелені з майонезом або з овочів.
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...