Запечені в рукаві картопля з курячим м’ясом і ароматним яблуком - це просто ідеальна страва

Запечені в рукаві картопля з курячим м’ясом і ароматним яблуком - це просто ідеальна страва. Виходить настільки апетитно, що ніхто не може встояти і завжди бере другу порцію, зазначають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля, 600 г;
  • цибуля і зелене яблуко по 1 шт;
  • куряча грудка, 600 г;
  • сіль, перець, спеції, коріандр, часник;
  • томатний соус гострий, 1 ст.л;
  • олія соняшникова, 1 ст.л.

Процес приготування

Картоплю ріжемо невеликими шматочками.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями. Яблуко – тонкими часточками.

У рукав для запікання складаємо цибулю, зверху викладаємо картоплю, потім шматочки яблука.

М’ясо також ріжемо шматочками і викладаємо зверху.

Солимо і перчимо, посипаємо різними спеціями, наливаємо соус і рослинне олію.

Зав’язуємо пакет і переминаємо його руками, щоб всі подукти змішалися з сіллю і спеціями.

Кладемо пакет в форму для запікання, робимо кілька проколів.

Запікаємо близько 40 хвилин при 180 градусах.

При подачі посипаю нарізаною зеленню і часником – виходить ще смачніше й пахучіше. Дуже добре підходить до цієї страви салат зі свіжої зелені з майонезом або з овочів.

Лише спробуйте! Який продукт зробить котлети смачнішими

п’ятниця, 6 червень 2025, 23:10

Не у всіх господинь котлети виходять смачні. Виявляється, вся справа в інгредієнтах. Якщо в процесі приготування котлет змінити лише один інгредієнт, то результат вас вразить. Котлети будуть фантастично чарівними, передають Патріоти України. Якщо ви ви...

Є секрет! Що кинути у воду при варінні яєць, щоб шкаралупа з них злітала за секунду

п’ятниця, 6 червень 2025, 18:05

На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...