Запечені в рукаві картопля з курячим м’ясом і ароматним яблуком - це просто ідеальна страва

Запечені в рукаві картопля з курячим м’ясом і ароматним яблуком - це просто ідеальна страва. Виходить настільки апетитно, що ніхто не може встояти і завжди бере другу порцію, зазначають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля, 600 г;
  • цибуля і зелене яблуко по 1 шт;
  • куряча грудка, 600 г;
  • сіль, перець, спеції, коріандр, часник;
  • томатний соус гострий, 1 ст.л;
  • олія соняшникова, 1 ст.л.

Процес приготування

Картоплю ріжемо невеликими шматочками.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями. Яблуко – тонкими часточками.

У рукав для запікання складаємо цибулю, зверху викладаємо картоплю, потім шматочки яблука.

М’ясо також ріжемо шматочками і викладаємо зверху.

Солимо і перчимо, посипаємо різними спеціями, наливаємо соус і рослинне олію.

Зав’язуємо пакет і переминаємо його руками, щоб всі подукти змішалися з сіллю і спеціями.

Кладемо пакет в форму для запікання, робимо кілька проколів.

Запікаємо близько 40 хвилин при 180 градусах.

При подачі посипаю нарізаною зеленню і часником – виходить ще смачніше й пахучіше. Дуже добре підходить до цієї страви салат зі свіжої зелені з майонезом або з овочів.

Є секрет! Як зберігати вершкове масло, щоб залишалося свіжим довго

п’ятниця, 22 листопад 2024, 5:40

Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...