
Запечені в рукаві картопля з курячим м’ясом і ароматним яблуком - це просто ідеальна страва. Виходить настільки апетитно, що ніхто не може встояти і завжди бере другу порцію, зазначають Патріоти України.
Картоплю ріжемо невеликими шматочками.
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями. Яблуко – тонкими часточками.
У рукав для запікання складаємо цибулю, зверху викладаємо картоплю, потім шматочки яблука.
М’ясо також ріжемо шматочками і викладаємо зверху.
Солимо і перчимо, посипаємо різними спеціями, наливаємо соус і рослинне олію.
Зав’язуємо пакет і переминаємо його руками, щоб всі подукти змішалися з сіллю і спеціями.
Кладемо пакет в форму для запікання, робимо кілька проколів.
Запікаємо близько 40 хвилин при 180 градусах.
При подачі посипаю нарізаною зеленню і часником – виходить ще смачніше й пахучіше. Дуже добре підходить до цієї страви салат зі свіжої зелені з майонезом або з овочів.

Нестача вітамінів взимку істотно змінює людину. Якщо в організмі не вистачає мікроелементів, необхідних для нормального обміну речовин, людина може відчувати потяг до гірких, гострих, солодких або, навпаки, солоних страв. Також подібні зміни смаку можу...
Грудень - час, коли кухні перетворюються на справжні майстерні. Стіл завалений мисками з начинкою та рядами вареників, що чекають своєї черги. Здається, все йде за планом: тісто м’яке, начинка ароматна, але вареники лопаються під час варіння. Замість п...