Запечені в рукаві картопля з курячим м’ясом і ароматним яблуком - це просто ідеальна страва. Виходить настільки апетитно, що ніхто не може встояти і завжди бере другу порцію, зазначають Патріоти України.
Картоплю ріжемо невеликими шматочками.
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями. Яблуко – тонкими часточками.
У рукав для запікання складаємо цибулю, зверху викладаємо картоплю, потім шматочки яблука.
М’ясо також ріжемо шматочками і викладаємо зверху.
Солимо і перчимо, посипаємо різними спеціями, наливаємо соус і рослинне олію.
Зав’язуємо пакет і переминаємо його руками, щоб всі подукти змішалися з сіллю і спеціями.
Кладемо пакет в форму для запікання, робимо кілька проколів.
Запікаємо близько 40 хвилин при 180 градусах.
При подачі посипаю нарізаною зеленню і часником – виходить ще смачніше й пахучіше. Дуже добре підходить до цієї страви салат зі свіжої зелені з майонезом або з овочів.
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...