Запечені в рукаві картопля з курячим м’ясом і ароматним яблуком - це просто ідеальна страва

Запечені в рукаві картопля з курячим м’ясом і ароматним яблуком - це просто ідеальна страва. Виходить настільки апетитно, що ніхто не може встояти і завжди бере другу порцію, зазначають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля, 600 г;
  • цибуля і зелене яблуко по 1 шт;
  • куряча грудка, 600 г;
  • сіль, перець, спеції, коріандр, часник;
  • томатний соус гострий, 1 ст.л;
  • олія соняшникова, 1 ст.л.

Процес приготування

Картоплю ріжемо невеликими шматочками.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями. Яблуко – тонкими часточками.

У рукав для запікання складаємо цибулю, зверху викладаємо картоплю, потім шматочки яблука.

М’ясо також ріжемо шматочками і викладаємо зверху.

Солимо і перчимо, посипаємо різними спеціями, наливаємо соус і рослинне олію.

Зав’язуємо пакет і переминаємо його руками, щоб всі подукти змішалися з сіллю і спеціями.

Кладемо пакет в форму для запікання, робимо кілька проколів.

Запікаємо близько 40 хвилин при 180 градусах.

При подачі посипаю нарізаною зеленню і часником – виходить ще смачніше й пахучіше. Дуже добре підходить до цієї страви салат зі свіжої зелені з майонезом або з овочів.

Секрет італійців: Чому варто пити каву з лимоном щоранку

середа, 13 серпень 2025, 18:45

Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...

Кава натщесерце: Як вона впливає на ваш кишківник - наукове пояснення

середа, 13 серпень 2025, 18:12

Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...