Запечені в рукаві картопля з курячим м’ясом і ароматним яблуком - це просто ідеальна страва

Запечені в рукаві картопля з курячим м’ясом і ароматним яблуком - це просто ідеальна страва. Виходить настільки апетитно, що ніхто не може встояти і завжди бере другу порцію, зазначають Патріоти України.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля, 600 г;
  • цибуля і зелене яблуко по 1 шт;
  • куряча грудка, 600 г;
  • сіль, перець, спеції, коріандр, часник;
  • томатний соус гострий, 1 ст.л;
  • олія соняшникова, 1 ст.л.

Процес приготування

Картоплю ріжемо невеликими шматочками.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями. Яблуко – тонкими часточками.

У рукав для запікання складаємо цибулю, зверху викладаємо картоплю, потім шматочки яблука.

М’ясо також ріжемо шматочками і викладаємо зверху.

Солимо і перчимо, посипаємо різними спеціями, наливаємо соус і рослинне олію.

Зав’язуємо пакет і переминаємо його руками, щоб всі подукти змішалися з сіллю і спеціями.

Кладемо пакет в форму для запікання, робимо кілька проколів.

Запікаємо близько 40 хвилин при 180 градусах.

При подачі посипаю нарізаною зеленню і часником – виходить ще смачніше й пахучіше. Дуже добре підходить до цієї страви салат зі свіжої зелені з майонезом або з овочів.

Є секрет! Як різати сир фета, щоб шматочки не розпадалися

субота, 18 січень 2025, 12:12

Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...

Не робіть помилок! Названо продукт, який категорично не можна готувати у фритюрниці

субота, 18 січень 2025, 11:48

Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...