
Взагалі, наповнювати перці можна будь-якою
начинкою - м'ясним фаршем, шматочками м'яса, овочами і зеленню, різними
видами сирів. Сьогодні ми пропонуємо вам варіант з яловичим фаршем,
рисом і шпинатом, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти
- болгарський перець — 6 шт.;
- ріпчаста цибуля — 1 шт.;
- часник — 3 зубки;
- шпинат — 1 пучок;
- відварений рис — 1,5 склянки;
- яловичий фарш — 0,5 кг;
- помідори — 2 шт.;
- твердий сир — 150 г;
- суміш сушених трав — 0,5 ст. л.;
- мелений чорний перець — за смаком;
- сіль — за смаком;
- рослинна олія — за смаком.
Приготування
- Перці
промийте, обсушіть, розріжте уздовж навпіл і видаліть насіння та
перегородки. Побризкайте олією, покладіть на деко догори дном і запечіть
у розігрітій до 180° C духовці протягом 15 хвилин.
- У
великій сковороді нагрійте трохи олії і обсмажте подрібнений часник та
цибулю. Додайте фарш і готуйте, помішуючи, поки м'ясо не підрум'яниться.
- Потім
додайте у сковороду нарізані кубиками помідори, рис, крупно нарізаний
шпинат, приправи, сіль і перець. Помішуючи, тушкуйте кілька хвилин.
- Перець
дістаньте з духовки, переверніть зрізом догори і заповніть приготованою
начинкою. Зверху посипте тертим сиром і знову поставте запікатися на 20
хвилин.
Якщо ви хочете приготувати курячі сердечка і у вас є не більше 10 хвилин, то рекомендуємо цей рецепт. Готувати можна на решітці гриль або прямо в духовці, передають Патріоти України. Щоб приготування було швидким, відразу увімкніть духовку до 200 граду...
Щоб магазинні пельмені смакували як домашні, потрібно правильно їх приготувати та додати кілька секретних інгредієнтів. Ось кілька порад, передають Патріоти України. Замість простої води варіть пельмені в м’ясному або овочевому бульйоні. Це додасть їм ...