
Взагалі, наповнювати перці можна будь-якою
начинкою - м'ясним фаршем, шматочками м'яса, овочами і зеленню, різними
видами сирів. Сьогодні ми пропонуємо вам варіант з яловичим фаршем,
рисом і шпинатом, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інгредієнти
- болгарський перець — 6 шт.;
- ріпчаста цибуля — 1 шт.;
- часник — 3 зубки;
- шпинат — 1 пучок;
- відварений рис — 1,5 склянки;
- яловичий фарш — 0,5 кг;
- помідори — 2 шт.;
- твердий сир — 150 г;
- суміш сушених трав — 0,5 ст. л.;
- мелений чорний перець — за смаком;
- сіль — за смаком;
- рослинна олія — за смаком.
Приготування
- Перці
промийте, обсушіть, розріжте уздовж навпіл і видаліть насіння та
перегородки. Побризкайте олією, покладіть на деко догори дном і запечіть
у розігрітій до 180° C духовці протягом 15 хвилин.
- У
великій сковороді нагрійте трохи олії і обсмажте подрібнений часник та
цибулю. Додайте фарш і готуйте, помішуючи, поки м'ясо не підрум'яниться.
- Потім
додайте у сковороду нарізані кубиками помідори, рис, крупно нарізаний
шпинат, приправи, сіль і перець. Помішуючи, тушкуйте кілька хвилин.
- Перець
дістаньте з духовки, переверніть зрізом догори і заповніть приготованою
начинкою. Зверху посипте тертим сиром і знову поставте запікатися на 20
хвилин.
Вибір якісних фруктів та овочів часто буває складнішим, ніж здається. Багато продуктів виглядають свіжими лише на перший погляд. Але існує простий трюк із вагами, який допомагає швидко оцінити їхню справжню якість, передають Патріоти України. Чому важл...
Куркума давно відома своїм насиченим помаранчевим кольором, але вона цінна не лише через це. Ця спеція може допомогти схуднути, підтримати імунітет та покращити стан шкіри, волосся і нігтів, передають Патріоти України. Чому куркума сприяє схудненню?
К...