Вечеря за 20 хвилин – це ідеальна ситуація, особливо, коли нема часу. Магазинні курячі гомілки можна приготувати дуже швидко та смачно за лінивим рецептом. Не треба маринувати навіть додатково. Відразу приготували соус, у духовку, а після – до столу, передають Патріоти України.
Той випадок, коли відкриваємо холодильник і беремо для соусу все, що є. Головне готувати на свій смак. Наприклад, добре поєднуються (з досвіду) такі продукти для швидкого маринування м’яса: соєвий соус, гірчиця, мед, сметана, спеції (паприка солодка, чорний перець мелений, мускатний горіх).
Відразу викладіть промиті гомілки у скляну форму для запікання, додайте зверху інгредієнти соусу (якщо соєвого нема, то беріть сіль просто), перемішайте руками. Накрийте фольгою і відправте у духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів.
М’ясо кролика смачне, дієтичне й дуже корисне. Приготуйте на вечерю кролика з овочами за цим рецептом, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Візьміть стегна кролика, залийте їх вином, додайте розмарин, спеції та сіль. Поставте, щоб маринувалося про...
Інгредієнтами для млинців – борошно, молоко, яйця, сіль і цукор, передають Патріоти України. Іноді додається і рослинна олія. Всі інші компоненти – зайві. Однак деякі господині все ж таки експериментують, додаючи в тісто непотрібні продукти. Зазвичай ц...