Погодьтесь, ковбасу люблять усі. Але знайти в магазині дійсно якісний та безпечний продукт із хорошим складом – ще те завдання. Звісно, такий продукт можна з легкістю приготувати в домашніх умовах. Але для більшої оригінальності й неповторності в нагоді стане м'ясний рулет в омлеті – затьмарить усі нарізки та м'ясо. Рецептом м'ясного рулету в омлеті поділилася фудблогерка lileklilek2 в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Натерти сир на терці.
2. Змішати сир, яйця, сметану і манку. Дати постояти 15 хвилин.
3. Отриману масу викласти на деко. Запікати при температурі 160 градусів 20 хвилин.
4. Підготувати фарш. Подрібнити та поставити пасерувати цибулю.
5. Додати фарш, сіль та перець. Перемішати.
6. На гарячий омлет викласти м'ясо та загорнути у рулет.
7. Загорнути фольгою та запікати у духовці при температурі 170-180 градусів 45-60 хвилин.
Кава - це традиційний ранковий ритуал мільйонів людей. Ми віримо, що вона заряджає енергією, стимулює мозок і допомагає прокинутися. Але чому тоді після чашки ароматного напою багато хто відчуває… ще більшу втому та сонливість, передають Патріоти Украї...
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...