Погодьтесь, ковбасу люблять усі. Але знайти в магазині дійсно якісний та безпечний продукт із хорошим складом – ще те завдання. Звісно, такий продукт можна з легкістю приготувати в домашніх умовах. Але для більшої оригінальності й неповторності в нагоді стане м'ясний рулет в омлеті – затьмарить усі нарізки та м'ясо. Рецептом м'ясного рулету в омлеті поділилася фудблогерка lileklilek2 в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Натерти сир на терці.
2. Змішати сир, яйця, сметану і манку. Дати постояти 15 хвилин.
3. Отриману масу викласти на деко. Запікати при температурі 160 градусів 20 хвилин.
4. Підготувати фарш. Подрібнити та поставити пасерувати цибулю.
5. Додати фарш, сіль та перець. Перемішати.
6. На гарячий омлет викласти м'ясо та загорнути у рулет.
7. Загорнути фольгою та запікати у духовці при температурі 170-180 градусів 45-60 хвилин.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...