Гриби – дуже популярний продукт святкових приготувань. Особливою любов'ю покупців користуються шампіньйони. Важко придумати страву, якій би не пасував ніжний соус з шампіньйонів. Його дуже легко готувати, а смак заворожить кожного. Легкі інгредієнти, декілька простих маніпуляцій – і ви захочете готувати соус постійно, зазначають Патріоти України.
Час: 1 година
Порцій: 4
Інгредієнти
Приготування
Штрудель з лаваша – чудова випічка, яка готується на швидку руку. Такий штрудель виходить дуже смачним, хрустким, ароматним, його відмінно подати до вечірнього чаю або кави для своїх рідних. Спробуйте, це дуже смачно, передають Патріоти України. Для пр...
Зазвичай цвітна капуста вживається у смаженому вигляді. Однак перед викладанням на сковороду овоч бажано відварити. Обробка в окропі і часткове доведення до готовності необхідні для того, щоб розм’якшити продукт. У результаті страва вийде смачною та ні...