Гриби – дуже популярний продукт святкових приготувань. Особливою любов'ю покупців користуються шампіньйони. Важко придумати страву, якій би не пасував ніжний соус з шампіньйонів. Його дуже легко готувати, а смак заворожить кожного. Легкі інгредієнти, декілька простих маніпуляцій – і ви захочете готувати соус постійно, зазначають Патріоти України.
Час: 1 година
Порцій: 4
Інгредієнти
Приготування
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Кожна господиня обирає для себе ідеальний маринад для м’яса, щоб було соковитим, ароматним, ніжним. Зазвичай різні види м’яса потребують особливої заправки, але цей маринад універсальний, бо підійде курятині, яловичині чи свинині, передають Патріоти Ук...