Завжди доречна класика: Простий та швидкий рецепт солянки

Солянка вважається однією з найпопулярніших страв у ресторані, проте вдома господині готують її нечасто через те, що з нею дуже багато метушні. Кулінари поділилися рецептом найпростішої солянки, яка готується досить швидко і з доступних інгредієнтів, передають Патріоти України.

Для її приготування візьміть 300 г будь-якої шинки або ковбаси, 300 г свинини, 3 великих картоплини, одну моркву і одну цибулину, два лаврові листки, три великих ложки томатної пасти, 200 г маринованих огірків, трохи маслин, один лимон, рослинне масло і спеції за бажанням.
Промийте м'ясо і наріжте маленькими кубиками, потім посмажте на олії до повної готовності. Очистіть цибулю і моркву, наріжте такими ж кубиками, як і м'ясо, посмажте на олії окремо від м'яса, а коли цибуля стане прозорою, додайте томатну пасту і тушкуйте під кришкою 5-7 хвилин.
У каструлю об'ємом 4 літри налийте воду, доведіть до кипіння і опустіть в неї картоплю, нарізану кубиками, приблизно на 7 хвилин. Відразу після цього додайте обсмажене м'ясо і овочі. Коли картопля стане м'якою, викладіть в каструлю подрібнені огірки і ковбасу, маслини, розрізані навпіл, а також всі спеції. Доведіть солянку до кипіння і готуйте ще близько 5 хвилин, потім вимкніть вогонь і залиште під кришкою на 15 хвилин, під час подачі прикрасите солянку лимонними шматочками.

ТОП-5 помилок у зберіганні та приготуванні м’яса, які допускають майже всі господині

субота, 20 квітень 2024, 11:15

М’ясо є дорогим продуктом, який, на жаль, дуже легко зіпсувати неправильним приготуванням або зберіганням. У результаті м’ясо може повністю втратити свої унікальні смакові якості, а то й зовсім пропасти, передають Патріоти України. 1.Заморожувати цілі...

Доступні всім! Дієтолог назвав продукти та напої, які підтримують здоров'я печінки

субота, 20 квітень 2024, 10:57

Печінка відповідає за багато процесів в організмі: від виробництва білків, холестерину та жовчі до зберігання вітамінів, мінералів і запасів енергії у вигляді глікогену. Вона також розщеплює токсини, такі як алкоголь, ліки та природні побічні продукти ...