
Солянка вважається однією з найпопулярніших страв у ресторані, проте вдома господині готують її нечасто через те, що з нею дуже багато метушні. Кулінари поділилися рецептом найпростішої солянки, яка готується досить швидко і з доступних інгредієнтів, передають Патріоти України.
Для її приготування візьміть 300 г будь-якої шинки або ковбаси, 300 г свинини, 3 великих картоплини, одну моркву і одну цибулину, два лаврові листки, три великих ложки томатної пасти, 200 г маринованих огірків, трохи маслин, один лимон, рослинне масло і спеції за бажанням.
Промийте м'ясо і наріжте маленькими кубиками, потім посмажте на олії до повної готовності. Очистіть цибулю і моркву, наріжте такими ж кубиками, як і м'ясо, посмажте на олії окремо від м'яса, а коли цибуля стане прозорою, додайте томатну пасту і тушкуйте під кришкою 5-7 хвилин.
У каструлю об'ємом 4 літри налийте воду, доведіть до кипіння і опустіть в неї картоплю, нарізану кубиками, приблизно на 7 хвилин. Відразу після цього додайте обсмажене м'ясо і овочі. Коли картопля стане м'якою, викладіть в каструлю подрібнені огірки і ковбасу, маслини, розрізані навпіл, а також всі спеції. Доведіть солянку до кипіння і готуйте ще близько 5 хвилин, потім вимкніть вогонь і залиште під кришкою на 15 хвилин, під час подачі прикрасите солянку лимонними шматочками.
Здавалося б, зварити макарони нескладно. Але досить припуститися однієї помилки, і страва виявиться вже не такою смачною, як хочеться, передають Патріоти України. До поширених помилок входять нестача води, висипання макаронних виробів у холодну рідину ...
Домашня випічка подобається всім. Досить часто господині готують пиріжки до приходу гостей чи чаювання у компанії домочадців. Приготувати таку страву можна просто та швидко. Але далеко не всі можуть похвалитися ідеальним смаком чи текстурою. Зазвичай к...