Збережіть, після свят знадобиться: Швидкий рецепт антипохмільного супу

Багато хто як антипохмільний засіб радить солянку, тим більше що приготувати її можна з залишків м'ясної нарізки зі святкового столу. Однак набагато кориснішою у такому разі буде не м'ясна, а рибна солянка. Патріоти України пропонують спробувати також інший, простіший варіант.

Напевно, під час приготування до свята ви відварювали для салатів курятину і у вас залишився бульйон. Навряд чи пішли у справу курячі потрухи. Все це знадобиться вранці.

Інгредієнти:

  • 2 л курячого бульйону
  • 0,5 кг курячих потрухів
  • 100 г вермішелі
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1-2 лаврові листи
  • олія
  • чорний мелений перець
  • сіль

Приготування

Курячі потрухи ретельно промити, видалити плівки і нарізати невеликими шматочками.

Дрібнорубану цибулю і нарізану соломкою моркву спасерувати на олії.

Бульйон довести до кипіння, ввести підготовлені шлуночки та варити 10 хвилин. Потім додати серця і овочеве пасерування і продовжувати варити ще 10 хвилин, після чого додати печінку, лавровий лист і варити за слабкого кипіння ще близько 10 хвилин.

За 5 хвилин до готовності суп посолити, поперчити та всипати вермішель.

На замітку
Подавайте суп одразу після приготування, додавши в тарілки подрібнену зелень.
Якщо на свято ви плануєте запікати індичку, качку чи гусака, їхні потрухи теж підійдуть для супу, тільки варити їх слід трохи довше, ніж курячі.

Замість вермішелі можна використовувати локшину, рис або булгур, але закладайте їх для варіння раніше відповідно до інструкцій на упакування.

Джерело: ТСН.ua

Ідеально до Великодня! Як приготувати соковиту шинку в духовці

четвер, 2 травень 2024, 3:25

Фудблогер Олексій Міль запропонував ще один рецепт приготування м'яса, передають Патріоти України. «Великодня шинка у духовці — смачна і соковита», — пише фудблогер у соцмережах та розповідає, що потрібно для приготування цієї страви. Час приготування:...

Перевірте себе! Ця оптична ілюзія розкриє приховану правду, які ви в стосунках

середа, 1 травень 2024, 18:44

Щоби отримати якісну оцінку своєї особистості, звісно, краще звернутись до психолога. Але деякі підказки можна отримати і з оптичних ілюзій, передають Патріоти України. Те, яким чином ви побачите картинку, здатне продемонструвати деякі особливості робо...