Збережіть, після свят знадобиться: Швидкий рецепт антипохмільного супу

Багато хто як антипохмільний засіб радить солянку, тим більше що приготувати її можна з залишків м'ясної нарізки зі святкового столу. Однак набагато кориснішою у такому разі буде не м'ясна, а рибна солянка. Патріоти України пропонують спробувати також інший, простіший варіант.

Напевно, під час приготування до свята ви відварювали для салатів курятину і у вас залишився бульйон. Навряд чи пішли у справу курячі потрухи. Все це знадобиться вранці.

Інгредієнти:

  • 2 л курячого бульйону
  • 0,5 кг курячих потрухів
  • 100 г вермішелі
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1-2 лаврові листи
  • олія
  • чорний мелений перець
  • сіль

Приготування

Курячі потрухи ретельно промити, видалити плівки і нарізати невеликими шматочками.

Дрібнорубану цибулю і нарізану соломкою моркву спасерувати на олії.

Бульйон довести до кипіння, ввести підготовлені шлуночки та варити 10 хвилин. Потім додати серця і овочеве пасерування і продовжувати варити ще 10 хвилин, після чого додати печінку, лавровий лист і варити за слабкого кипіння ще близько 10 хвилин.

За 5 хвилин до готовності суп посолити, поперчити та всипати вермішель.

На замітку
Подавайте суп одразу після приготування, додавши в тарілки подрібнену зелень.
Якщо на свято ви плануєте запікати індичку, качку чи гусака, їхні потрухи теж підійдуть для супу, тільки варити їх слід трохи довше, ніж курячі.

Замість вермішелі можна використовувати локшину, рис або булгур, але закладайте їх для варіння раніше відповідно до інструкцій на упакування.

Джерело: ТСН.ua

Не робіть помилок! Як варити пельмені та вареники, щоб не розварилися

вівторок, 13 травень 2025, 10:12

Навіть досвідчені господині іноді варять пельмені та вареники, а вони розварюються. Хоча тісто гарної якості і не липне, проте після варіння начинка окремо плаває у воді. Декілька порад і ваші вироби будуть в ідеальному стані після варіння, передають П...

Є секрет! Скільки яєць додавати до тіста для тонких млинців

вівторок, 13 травень 2025, 9:12

Така смачна страва, як млинці дуже популярна на нашому столі. І набриднути млинці не можуть, адже до них можна приготувати багато різноманітних начинок, передають Патріоти України. Щоб млинці вдались смачними потрібно вміти правильно замісити тісто. Є ...