Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся! Вершкові курячі котлети, які сподобаються абсолютно всім

Від цих котлет будуть всі в захваті. Виходять вони дуже ніжними, соковитими, ароматними та дуже апетитними, передають Патріоти України.

Божественна палітра смаків розкривається від поєднання курячого фаршу, вершків та вершкового масла. Від одного вигляду вже «течуть слинки». Страва відмінно поєднується практично з будь-яким гарніром.

Потрібні інгредієнти

  • 800 г курячого філе
  • 100 г вершкового масла
  • 200 г батона
  • 200 г вершків
  • сіль і чорний мелений перець за смаком
  • панірувальні сухарі за смаком
  • соняшникова олія за смаком

Починаємо процес

  1. В першу чергу м'якуш витягаємо з батона і відправляємо в окрему ємність. Заливаємо вершками.
  2. Тепер пропускаємо через м'ясорубку куряче філе.
  3. Після чого розтоплюємо вершкове масло та охолоджуємо його.
  4. Перекладаємо підготовлений хліб у фарш додаємо вершкове масло, сіль і чорний мелений перець. Вимішуємо руками масу.
  5. Відправляємо в холодильник на 20 хвилин.
  6. В окрему ємність насипаємо панірувальні сухарі.
  7. Після закінчення потрібного часу формуємо котлети та обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
  8. Дошку застеляємо харчовою плівкою і викладаємо заготовки.
  9. Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю олії та обсмажуємо котлети до золотистої скоринки з усіх боків.
  10. До столу подаємо гарячими.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

На чому приготувати шоколадний кекс, щоб він був пухким та вологим - ділимось секретами

вівторок, 6 грудень 2022, 6:28

Шоколадний кекс - це ідеальна випічка до кави, какао або чаю. Його текстура повинна бути пухкою та, в той же час, вологою. І це залежить від того, на чому зробити тісто? передають Патріоти України. Ідея приготування вологого кексу опублікована на сторі...

У чому приготувати рульку, щоб вона була ароматною та соковитою - треба один простий інгредієнт

понеділок, 5 грудень 2022, 23:59

Рулька - це верхня частина свинячої ноги, яку часто використовують для запікання. ній багато сала та м'яса а текстура дуже м'яка. Смаки вбирає верхня шкірка. Тому дуже важливо обрати для такого продукту правильний маринад. І для цього чудово підійде п...