Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся! Вершкові курячі котлети, які сподобаються абсолютно всім

Від цих котлет будуть всі в захваті. Виходять вони дуже ніжними, соковитими, ароматними та дуже апетитними, передають Патріоти України.

Божественна палітра смаків розкривається від поєднання курячого фаршу, вершків та вершкового масла. Від одного вигляду вже «течуть слинки». Страва відмінно поєднується практично з будь-яким гарніром.

Потрібні інгредієнти

  • 800 г курячого філе
  • 100 г вершкового масла
  • 200 г батона
  • 200 г вершків
  • сіль і чорний мелений перець за смаком
  • панірувальні сухарі за смаком
  • соняшникова олія за смаком

Починаємо процес

  1. В першу чергу м'якуш витягаємо з батона і відправляємо в окрему ємність. Заливаємо вершками.
  2. Тепер пропускаємо через м'ясорубку куряче філе.
  3. Після чого розтоплюємо вершкове масло та охолоджуємо його.
  4. Перекладаємо підготовлений хліб у фарш додаємо вершкове масло, сіль і чорний мелений перець. Вимішуємо руками масу.
  5. Відправляємо в холодильник на 20 хвилин.
  6. В окрему ємність насипаємо панірувальні сухарі.
  7. Після закінчення потрібного часу формуємо котлети та обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
  8. Дошку застеляємо харчовою плівкою і викладаємо заготовки.
  9. Розігріваємо сковороду з невеликою кількістю олії та обсмажуємо котлети до золотистої скоринки з усіх боків.
  10. До столу подаємо гарячими.

Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Смакота! Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею на новий лад

середа, 23 квітень 2025, 18:12

Олів’є з курячою грудкою та заправкою з гірчицею стоїть на вищому гастрономічному рівні, ніж звичайний завдяки декільком кулінарним хитрощам, передають Патріоти України. Для соусу:. Приготуйте соус для олів’є. Зваріть круто яйця (не більше 7 хвилин піс...

Є секрет! Як відварити яловичину, щоб вона вийшла ніжною та смачною

середа, 23 квітень 2025, 17:12

Відварена яловичина – дуже корисний для здоров’я продукт. Приготовлена таким чином яловичина забезпечує організм залізом і підтримує рівень еритроцитів у крові. Якщо знати спосіб, завдяки якому навіть найжорсткіше м’ясо стане м’яким, вийде приготувати ...