
Якщо ви у пошуках універсальної страви для вечері чи застілля, то рецепт фрикадельок однозначно вам підійде. З ними можна зварити надзвичайно смачний суп, використовувати як доповнення до гарніру, або приготувати у соусі та подавати як самостійну страву. Мало хто здогадується, але фрикадельки ще можна нафарширувати сиром, цим самим отримати святковий варіант страви. Рецептом фаршированих фрикадельок із сиром поділилася фудблогерка Софія Засадна в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:
Для соусу:
Спосіб приготування:
1. Розігріти духовку до 200 градусів та застелити деко пергаментом.
2. Порізати моцарелу на 12 рівних кубиків.
3. Змішати всі інгредієнти для фрикадельок, окрім моцарели та пів порції петрушки. Отриману масу поділити на 12 частин.
4. Сформувати фрикадельки, загорнувши в кожну кульку шматок моцарели.
5. Викласти фрикадельки на деко та випікати упродовж 15-18 хвилин.
6. Тим часом приготувати соус. Для цього розігріти пательню з олією на середньому вогні. Покласти всі інгредієнти для соусу та тушкувати упродовж 20 хвилин. Після чого подрібнити масу блендером.
Опеньки посідають особливе місце серед лісових дарів як одні з найпопулярніших і найулюбленіших грибів для тих, хто збирає їх восени. Їх високо цінують за приємний смак, універсальність у кулінарії та високу поживну цінність. Сезон збору опеньок щороку...
Хоча молоко є джерелом кальцію та вітамінів, експерти наголошують, що не всім воно корисне. Деяким людям від цього продукту може бути лише шкода, передають Патріоти України. Кому слід уникати молока:. Експерти радять обирати альтернативні джерела кальц...