
Пшоно - це дуже бюджетна та проста у приготуванні крупа. Утім вона має дещо гіркуватий присмак і досить щільну текстуру. Тому її чудово поєднувати з овочами та жирними інгредієнтами, передають Патріоти України.
Фудблогерка Богдана Клименко (bohdanaklimenko) на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом запеченого пшона в духовці. За рецептом крупу доповнюють салом, смаженою цибулею та вершками, які перекривають гірчинку та роблять пшоно дуже ніжними та ароматним.Інгредієнти:
1. Пшоно промити та замочити на 30 хвилин.
2. Порізати сало/бекон, цибулю та часник.
3. Обсмажити спочатку сало\бекон, потім – цибулю та часник.
4. У горщик для запікання викласти обсмажене сало/бекон та цибулю з часником, насипати пшоно.
5. Залити окропом, додати сіль та спеції. Запікати за температури 190 градусів 30-40 хвилин.
6. За 10 хвилин до готовності додати вершки.
7. Наприкінці приготування додати зелень
Все більше людей страждають від безсоння та труднощів із засинанням. Недосипання негативно впливає на мозок, нервову систему, серце та кровоносну систему. Експерти радять включити до раціону продукт, багатий на мелатонін - гормон сну, передають Патріот...
Мало хто дотримується рекомендацій щодо ретельного миття фруктів та овочів після покупки. Однак експерти попереджають: просте ополіскування під проточною водою може залишати на продуктах більшість пестицидів, бактерій та бруду. Є кілька методів, які сп...