Листковий омлет - це смачна альтернатива традиційному омлету, який кожен з нас звик їсти на сніданок. Якщо ви хочете порадувати своїх близьких новою стравою, тоді сміливо можете приготувати такий омлет. Зовні омлет схожий на листковий пиріг. До його складу входить три начинки - зелень, кабачки і печений перець. Однак, ви можете самостійно обирати й інші інгредієнти, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Перці попередньо потрібно запекти в духовці 20 хв. Потім остудити, зняти шкірку і видалити серцевину. М'якоть тонко нарізати.
Кабачок очистіть від шкірки, розріжте навпіл і видаліть насіння. Наріжте овоч невеликими кубиками. Зелену цибулю і петрушку потрібно дрібно нарізати, а часник подрібнити.
Збийте для омлету 4 яйця з цибулею, петрушкою, часником, дрібкою мускатного горіха, сіллю і перцем.
Влийте яйця на сковороду, через 1,5 хв. зніміть з плити і покладіть "млинець" на тарілку.
Збийте ще 4 яйця з шматочками перцю і спеціями. По готовності покладіть омлет зверху на перший "млинець".
У маслі, що залишилося, обсмажте кабачки. Збийте яйця зі спеціями, влийте в сковороду з кабачками і готуйте 1,5 хв.
Перекладіть все коржі в форму один на одного. Поставте омлет в розігріту до 180 ° C духовку на 15 хв. Дайте трохи охолонути, розріжте листковий омлет на частини і подавайте до столу. Смачного!
Грибний суп – це, мабуть, чудова нагода приготувати ресторанну страву в домашніх умовах. Навіть за мінімальних зусиль ця розкішна страва завжди виходить смачною, передають Патріоти України. Однак деякі хитрощі допоможуть грибному супу стати по-справжнь...
Під час приготування м’ясного бульйону, зокрема з домашньої курки або свинини, якщо ви плануєте робити борщ. Багато хто радить використовувати рис, проте не в кожній страві він потрібен, передають Патріоти України. Існують інші хитрощі досвідчених госп...