Здивуйте рідних смакотою! Покроковий рецепт домашнього бананового-вершкового морозива

Цього року особливо жарко. Раз у раз температури б'ють всілякі рекорди. Порятунком від аномальної спеки може стати домашнє морозиво, яке готується легко і швидко, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Головна перевага такого морозива перед магазинним — користь. Більш того, готувати такий десерт дуже просто. Також до цього процесу можна залучити своїх домочадців, щоб відмінно провести час.

Інгредієнти:

  • Банани — 3 шт.,
  • Вершки 33% — 350 мл.,
  • Ванільний екстракт — 2 краплі.

Приготування

Для приготування знадобиться міксер або блендер. Потрібно нарізати фрукти кружечками і покласти в морозилку на годину-дві. Це помітно полегшить процес готування, тому що заморожені банани простіше перемолоти в блендері.

Коли фрукти затвердіють, покладіть їх в ємність, додайте туди холодні вершки, ванільний екстракт. Ванільний цукор теж можна використовувати, а ось ванілін залиште для випічки.

Отриману масу потрібно ретельно перемішати до однорідності, розкласти по тарілках і прибрати в морозилку. Прикрасити ласощі можна ягодами, фруктами або гілочкою м'яти.

Кава, яку обожнюють у Європі: Чим іспанський латте кращий за звичайний

вівторок, 4 листопад 2025, 7:45

Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....

Лише спробуйте! Як тверде сало зробити справжнім делікатесом

вівторок, 4 листопад 2025, 6:42

Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...