
Цього року особливо жарко. Раз у раз температури б'ють всілякі рекорди. Порятунком від аномальної спеки може стати домашнє морозиво, яке готується легко і швидко, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Головна перевага такого морозива перед магазинним — користь. Більш того, готувати такий десерт дуже просто. Також до цього процесу можна залучити своїх домочадців, щоб відмінно провести час.
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування знадобиться міксер або блендер. Потрібно нарізати фрукти кружечками і покласти в морозилку на годину-дві. Це помітно полегшить процес готування, тому що заморожені банани простіше перемолоти в блендері.
Коли фрукти затвердіють, покладіть їх в ємність, додайте туди холодні вершки, ванільний екстракт. Ванільний цукор теж можна використовувати, а ось ванілін залиште для випічки.
Отриману масу потрібно ретельно перемішати до однорідності, розкласти по тарілках і прибрати в морозилку. Прикрасити ласощі можна ягодами, фруктами або гілочкою м'яти.
Вершкове масло десятиліттями вважалося беззаперечно корисним жиром - недарма з’явився вислів "маслом кашу не зіпсуєш". Його вершковий смак давно став звичним у кашах, пюре та випічці. А як щодо сала? Який продукт безпечніший для серця і судин - сало чи...
Навіть коли ви обрали та купили мед, його ще треба правильно зберігати. Мед, що зберігається в неналежних умовах, не тільки занадто швидко кристалізується, але й може втратити свій смак і просто зіпсуватися. Однак це поширена помилка, яка призводить до...