Діти в захваті, з’їдають все до крихти, передають Патріоти України.
Необхідні інгредієнти:
Приготування
З відвареної картоплі робимо пюре, додаємо борошно, яйце, сіль і щіпку соди. Муки можна додати і більше – повинно вийти еластичне тісто, яке не прилипає до рук.
Коли тісто готове – розгортаємо в корж товщиною 0,5 см і розрізаємо на трикутники. Твердий сир (розділивши так як зручно, шматочками або натерти на тертці) розкладаємо на трикутники і катаємо рогалики.
Готові рогалики випікаємо в духовці (добре змастивши деко олією) або обсмажуємо у фритюрі, також можна обсмажити на сковороді. Смачного!
Вершкове масло – це вкрай корисний продукт, який обов’язково має бути в раціоні як дорослих, так і дітей, передають Патріоти України. Без вершкового масла в кулінарії не обійтися, бо не вийде запашної випічки, смачної каші чи ароматного картопляного пю...
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...