Діти в захваті, з’їдають все до крихти, передають Патріоти України.
Необхідні інгредієнти:
Приготування
З відвареної картоплі робимо пюре, додаємо борошно, яйце, сіль і щіпку соди. Муки можна додати і більше – повинно вийти еластичне тісто, яке не прилипає до рук.
Коли тісто готове – розгортаємо в корж товщиною 0,5 см і розрізаємо на трикутники. Твердий сир (розділивши так як зручно, шматочками або натерти на тертці) розкладаємо на трикутники і катаємо рогалики.
Готові рогалики випікаємо в духовці (добре змастивши деко олією) або обсмажуємо у фритюрі, також можна обсмажити на сковороді. Смачного!
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...