Діти в захваті, з’їдають все до крихти, передають Патріоти України.
Необхідні інгредієнти:
Приготування
З відвареної картоплі робимо пюре, додаємо борошно, яйце, сіль і щіпку соди. Муки можна додати і більше – повинно вийти еластичне тісто, яке не прилипає до рук.
Коли тісто готове – розгортаємо в корж товщиною 0,5 см і розрізаємо на трикутники. Твердий сир (розділивши так як зручно, шматочками або натерти на тертці) розкладаємо на трикутники і катаємо рогалики.
Готові рогалики випікаємо в духовці (добре змастивши деко олією) або обсмажуємо у фритюрі, також можна обсмажити на сковороді. Смачного!
Мимоволі кулінари та домашні господині роблять 4 помилки з продуктами харчування перед їх приготуванням. Розкажемо, що може статися і чому час перестати так робити, передають Патріоти України. Процедура, позбавлена будь-якого сенсу. Справа в тому, що п...
Смак популярного завдяки доступності продуктів та легкості приготування салату може розкритися для вас з нових сторін при додаванні незвичайного компонента. Багато господинь, що люблять експерименти, додають до нього столову ложку молока і чайну ложку ...