Зібрав мільйони переглядів у TikTok: Рецепт швидкого пирога з макаронів "Медові стільники"

Останнім часом рецепти з TikTok користуються особливою популярністю, адже вони прості, швидкі та перевірено смачні. Хвилинні ролики з різними кулінарними лайфахаками збирають мільйони переглядів, як цей незвичайний пиріг з макаронів, який дарує кожному своєму автору величезні охоплення, зазначають Патріоти України.

Люди люблять пасту, а ще вони люблять їсти смачну їжу, при цьому не заморочуючись із приготуванням. Тому макарони породжують величезний потік творчості, щоби створити щось ще простіше, ще смачніше, ще цікавіше. Цей пиріг називається Honeycomb, тому що викладені у форму для запікання макарони нагадують медові стільники. В іншому ж це просто чудовий рецепт пасти, який зробить будь-яку вечерю особливою.

Рецепт пасти в духовці

Інгредієнти:

  • 450 г пасти рігатоні
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 2-3 ч.л. солі
  • 650 г соусу маринара чи пасата
  • 3 ст. тертого сиру моцарелла або чеддер
  • 2 ст.л. італійської приправи
  • базилік, для прикраси
  • За бажанням - м'ясна начинка

Приготування:

Розігрійте духовку до 180ºС.

Зваріть макарони до стану аль денте. Злийте з них воду, заправте олією та італійською приправою. Добре перемішайте.

Змастіть дно рознімної форми невеликою кількістю олії та шаром томатного соусу. Викладіть пасту рігатоні у форму вертикально, переконавшись, що вона щільно прилягає.

Посипте макарони сиром так, щоб частина сиру потрапила всередину макаронів. Вилийте зверху соус, що залишився, і знову покрийте все сиром.

Випікайте 20-25 хвилин або доки сир не розплавиться і не стане золотисто-коричневим. Вийміть із духовки і дайте охолонути близько 10-15 хвилин, перш ніж зняти форму.

Прикрасьте листям базиліка, наріжте та подавайте теплим. Смачного!

Треба всього чотири інгредієнти! Як приготувати домашній сир

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:12

Приготувати домашній сир вдома зможе кожна господиня. Це зовсім не складно. Всього 4 інгредієнти та 15 хв вашого часу - і на вашому столі буде ніжний і щільний сир, передають Патріоти України. Ось ці 4 інгредієнти:Молоко – 1 літрСіль – 1 ст. л.Яйця – 3...

Творить дива! Названо фрукт, який захищає від старіння і здатен подовжити життя на десятки років

четвер, 18 квітень 2024, 16:56

Дякувати за такий вплив фрукта на здоров’я слід вітамінам, мінералам та клітковині, що містяться в ньому, передають Патріоти України. Здатністю уповільнювати процеси старіння і подовжувати життя володіє манго. Напевно, це найсмачніший екзотичний фрукт....