Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Листкове бездріжджове тісто відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 10-20 хвилин.
2. Дістати, зняти скоринку – з неї вийде крихта. Розділити на пласти.
3. Для крему збити вершкове масло зі згущеним молоком. Маса буде трохи рідкуватою.
4. Зібрати торт, краї обсипати крихтою, якщо вистачить – можна поверхню теж.
5. Відправити в холодильник на декілька годин.
Перед вами стоїть завдання приготувати поживну вечерю. Ще вона має бути смачна, бо ж всі присутні мають наїстися. Але в холодильнику тільки залишки фаршу. Не встигли купити, зробити, подумати — це вже немає значення. Потрібно щось придумати, щоб котлет...
Чай – один із самих поширених та популярних напоїв у світі. Цей напій є культовим у багатьох країнах, та й у нас без чаювання не проходить прийом гостей, передають Патріоти України. Традиційно чай пють з цукром, а в деяких регіонах світк в чай додають ...