

Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Листкове бездріжджове тісто відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 10-20 хвилин.
2. Дістати, зняти скоринку – з неї вийде крихта. Розділити на пласти.
3. Для крему збити вершкове масло зі згущеним молоком. Маса буде трохи рідкуватою.
4. Зібрати торт, краї обсипати крихтою, якщо вистачить – можна поверхню теж.
5. Відправити в холодильник на декілька годин.
Норвезькі вчені провели дослідження протягом 20 років і встановили, що споживання нефільтрованої кави підвищує ризик смерті від серцево-судинних хвороб порівняно з фільтрованою, передають Патріоти України. Головний секрет виявився неймовірно простим — ...
Оливкову олію, особливо Extra Virgin (EVOO), визнано найкращою як для приготування їжі, так і для здоров’я. Такий висновок зробили чотири зареєстровані дієтологи (RDN), передають Патріоти України. Олія багата на корисні мононенасичені жири, які знижуют...