
Різноманіття страв кружляє голову, ціни в магазинах кусаються, а втома після роботи абсолютно не пробуджує бажання стояти біля плити. Але в ті вечори, коли є час і натхнення, можна порадувати себе якою-небудь незвичайною і смачною стравою. Патріоти України пропонують вам звернути увагу на грузинську кухню та приготувати страву, із якою впорається навіть не дуже досвідчена господиня.
На розпечену сковороду, змащену маслом, викласти курку або шматочки курки. Цибулю нарізати маленькими шматочками, додати до курки. Пару хвилин обсмажувати, потім додати подрібнений часник.
Приготувати соус: в окропі або бульйоні розвести сметану і борошно.
Залити курку соусом, довести до кипіння. Всипати сіль, перець, паприку і базилік. Перемішати і тушкувати до готовності близько 20 хвилин. Готову страву посипати зеленню і подавати до столу.
Багато хто солить воду для пасти ще холодною, але кулінари радять цього не робити. Найкращий момент для додавання солі - коли вода вже закипіла. У цей час сіль швидко розчиняється, не утворює осаду та не пошкоджує каструлю, передають Патріоти України. ...
Фольга має чимало застосувань у господарстві. Її використовують для видалення вапняного наліту чи чистки срібних прикрас, у фользі запікають різноманітні страви. Втім, як стверджують фахівці, фольга в кулінарії - не кращий варіант, у тому числі й для з...