Хоча в осінній період найпопулярнішими стають яблука та гарбузи, груша не поступається своїм колегам ні смаком, ні користю. У ній менше цукру, ніж в яблуку, зовсім небагато калорій, але багато клітковини, вітамінів С і В та ефірних олій. Патріоти України радять вам не упускати можливості поласувати цим чудовим фруктом та зробити заготовки із нього.
Інгредієнти:
Приготування:
Вимийте груші, очистіть від шкірки та насіння, наріжте дольками.
Зважте дольки та відміряйте стільки ж цукру. Змішайте цукор з водою і варіть у сотейнику до кипіння та розчинення цукру.
Складіть груші в окрему каструлю та залийте киплячим сиропом. Залишіть груші у сиропі на 2 години.
Потім поставте груші на середній вогонь, доведіть до кипіння та проваріть ще 7-8 хвилин. Зніміть з вогню та дайте постояти до повного охолодження. Потім знову поставте варення на вогонь, доведіть до кипіння та варіть годину.
Готове гаряче варення розкладіть по стерилізованих банках і закатайте. Готово!
Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...
Не всі господині люблять витрачати свій час на такий важливий етап приготування їжі, як попереднє промивання крупи, передають Патріоти України. На їх думку, крупа і так чиста. До того ж термічна обробка дозволить знищити шкідливі мікроорганізми. Проте ...