
Хоча в осінній період найпопулярнішими стають яблука та гарбузи, груша не поступається своїм колегам ні смаком, ні користю. У ній менше цукру, ніж в яблуку, зовсім небагато калорій, але багато клітковини, вітамінів С і В та ефірних олій. Патріоти України радять вам не упускати можливості поласувати цим чудовим фруктом та зробити заготовки із нього.
Інгредієнти:
Приготування:
Вимийте груші, очистіть від шкірки та насіння, наріжте дольками.
Зважте дольки та відміряйте стільки ж цукру. Змішайте цукор з водою і варіть у сотейнику до кипіння та розчинення цукру.
Складіть груші в окрему каструлю та залийте киплячим сиропом. Залишіть груші у сиропі на 2 години.
Потім поставте груші на середній вогонь, доведіть до кипіння та проваріть ще 7-8 хвилин. Зніміть з вогню та дайте постояти до повного охолодження. Потім знову поставте варення на вогонь, доведіть до кипіння та варіть годину.
Готове гаряче варення розкладіть по стерилізованих банках і закатайте. Готово!
Іноді, розбиваючи яйце, можна помітити маленьку червону плямку, схожу на краплю крові. Багато людей відразу викидають таке яйце або видаляють пляму. Насправді, червона пляма - це невеликий згусток крові, що виникає через мікрокрововилив у репродуктивно...
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...