
Досвідчені кулінари поділилися рецептом смажених кабачків в банках, які можуть зберігатися всю зиму. Патріоти України також пропонують вам спробувати цей рецепт.
Для приготування цієї оригінальної зимової закуски візьміть 600 г кабачків, 100 мл оливкової олії, 50 мл соку лимона, один стакан води, 3 зубчики часнику, по одній чайній ложці солі і цукру, ароматні трави і перець чилі за смаком.
Краще використовувати молоді кабачки невеликого розміру. Не очищаючи від шкірки, їх потрібно нарізати кружальцями завтовшки близько 1 см. Потім кабачки потрібно добре змастити оливковою олією і швидко обсмажити на сильному вогні на сковороді з 2 сторін.
Злегка остудіть кабачки і приготуйте смачний маринад. Лимонний сік змішайте з водою, додайте подрібнений на тертці часник, перець чилі, нарізаний кільцями, ароматні трави, сіль і цукор. Цю суміш поставте на вогонь, і коли маринад закипить, додайте в нього залишки оливкової олії. Цей маринад потрібно варити на маленькому вогні близько 3 хвилин.
Простерилизуйте банки і акуратно викладіть в них обсмажені кабачки, після чого потрібно їх залити киплячим маринадом і відразу закатати банки.
Сніданок має бути ситним, щоб зменшити перекуси та почуття голоду. І вівсянка, і яйця корисні, але впливають на організм по-різному, передають Патріоти України.
Риба - цінне джерело омега-3 та вітамінів, але не всі види однаково корисні. Дієтологи б’ють на сполох через тілапію, особливо імпортовану з Азії, передають Патріоти України. Вагітні жінки, маленькі діти та люди з чутливим шлунком повинні бути особливо...