Зробіть зараз, щоб смакувати взимку: Оригінальний рецепт маринованих смажених кабачків

Досвідчені кулінари поділилися рецептом смажених кабачків в банках, які можуть зберігатися всю зиму. Патріоти України також пропонують вам спробувати цей рецепт.

Для приготування цієї оригінальної зимової закуски візьміть 600 г кабачків, 100 мл оливкової олії, 50 мл соку лимона, один стакан води, 3 зубчики часнику, по одній чайній ложці солі і цукру, ароматні трави і перець чилі за смаком.
Краще використовувати молоді кабачки невеликого розміру. Не очищаючи від шкірки, їх потрібно нарізати кружальцями завтовшки близько 1 см. Потім кабачки потрібно добре змастити оливковою олією і швидко обсмажити на сильному вогні на сковороді з 2 сторін.
Злегка остудіть кабачки і приготуйте смачний маринад. Лимонний сік змішайте з водою, додайте подрібнений на тертці часник, перець чилі, нарізаний кільцями, ароматні трави, сіль і цукор. Цю суміш поставте на вогонь, і коли маринад закипить, додайте в нього залишки оливкової олії. Цей маринад потрібно варити на маленькому вогні близько 3 хвилин.
Простерилизуйте банки і акуратно викладіть в них обсмажені кабачки, після чого потрібно їх залити киплячим маринадом і відразу закатати банки.

От у чому секрет! Яка проста хитрість допоможе приготувати ідеальну смажену картоплю

понеділок, 29 квітень 2024, 16:12

Апетитна смажена картопля - популярна страва, яку люблять всі без винятку. Не будемо вдаватись у деталі щодо користі та шкоди, оскільки це питання із іншої категорії. Нас цікавить ідеально посмажена картопля, щоб була апетитна скоринка та відмінний сма...

Не відірватися! Як приготувати соковиту яловичину в духовці

понеділок, 29 квітень 2024, 15:07

Яловичина - м’ясо, яке часто під час приготування виходить сухим та давким. Все тому, що в ній нема жирового прошарку, як у свинині, передають Патріоти України. Проте якщо правильно запекти яловичину у духовці, то у вас буде неймовірно смачна та сокови...