
Неможливо уявити українську кухню без ситного і ароматного сала. У кожної сім'ї є свій "робочий" рецепт такого частування гостей або на кожен день. Закуска з сала на скибочці хрусткого хліба - прекрасний ситний перекус або ідеальний початок трапези, радять Патріоти України.
Готується вона дуже просто: досить пропустити через м'ясорубку потрібні інгредієнти. Закуски можна приготувати побільше і зберігати в банці в холодильнику, поки не прийде її золотий час.
Якщо ви не хочете робити блюдо гострим, замініть гострий перець на зелень.
Сало прокрутити через м'ясорубку. Викласти сало в сковороду і підсмажити. Додати в сковороду дрібно порізану на четвертинки цибулю. Обсмажити цибулю до золотистого кольору і прибрати - вона потрібна тільки для запаху. Прибрати шкварки коли сало витопиться і влити в жир молоко.
Шкварки перемолоти через м'ясорубку і повернути в сковороду. У розтоплений жир з молоком додати дрібно нарізаний перець, кріп, видавлений через прес часник, посолити і поперчити. Після додавання всіх інгредієнтів тушкувати 2 хвилини і залишити для повного охолодження.
Сало перемолоти в м'ясорубці. Желатин залити гарячою водою, перемішати і залишити до повного охолодження. Влити желатин до сала і перемішати. Розділити мелене сало на 3 частини. В одну з частин сала додати хмелі-сунелі, в другу куркуму, в третю паприку.
Викласти три маси в окремі контейнери і поставити в морозилку на 2 години.
Всі інгредієнти змішати в мисці і перемолоти на м'ясорубці. Поставити в холодильник на 2 години перед подачею.
Стан серцево-судинної системи безпосередньо залежить від щоденних харчових звичок. Навіть знайомі та, на перший погляд, "білкові" продукти можуть непомітно шкодити здоров’ю судин, підвищувати рівень холестерину та ускладнювати контроль ваги, передають ...
Бульйон - класичний суп, який зігріває, бадьорить і підтримує відновлення після хвороби. Правильно приготований на кістках із овочами, цибулею та часником, він багатий на поживні речовини. Але використання неякісного м’яса може перетворити його на поте...