Зробить смачною будь-яку страву: Рецепт підливи з м'ясом до картоплі, каш та макаронів

Улюблені та вже звичні для усіх макарони, каші та картоплю можна урізноманітнити й приготувати зовсім по-новому завдяки підливі. Вона в мить здатна довершити страву, надати їй не лише неповторний смак, але й вигляд. Найпростішою та універсальною є підлива з м'ясом та сметаною. Рецепт підливи з м'ясом і сметаною опубліковано у кулінарному блозі katya_kulinariya в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 400 г
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • морква – 1-2 шт.
  • сметана – 150 г
  • борошно – 30 г
  • вода – 150 мл
  • олія – 30 мл
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

1. Філе порізати шматочками.

2. Обсмажити м'ясо упродовж 5 хвилин на середньому вогні. Посолити та поперчити.

3. Моркву натерти, цибулю подрібнити.

4. Додати овочі до курки. Тушкувати упродовж 15 хвилин, після чого налити трохи води.

5. Додати борошно, сметану. Зменшити вогонь і тушкувати страву до загустіння.

Як приготувати ідеальний фарш для котлет? У жодному разі не кладіть ці два інгредієнти!

неділя, 28 травень 2023, 10:30

Котлети - популярна страва серед українців. І все ж далеко не завжди вона вдається смачною та соковитою. У чому ж справа? Найчастіше - в додаванні зайвих інгредієнтів. Яким повинен бути ідеальний фарш для котлет - читайте в матеріалі ТСН.ua, передають ...

Просто тане в роті! Ароматний сирник із полуницею, від якого будуть у захваті всі - готувати дуже просто

субота, 27 травень 2023, 7:45

Це рецепт сирника, який досить швидко готується. Смачний та ароматний, він добре нарізується та тримає форму. Для основи можна взяти печиво до кави, але підійде й будь-яке інше, пояснює кулінарка Оксана Костик, передають Патріоти України. Приготування:...