
Оселедець часто використовується для різних страв, а також як самостійне частування до картоплі чи з житнім хлібчиком, передають Патріоти України.
На жаль, не кожен продукт у магазині чи на ринку якісний.
Досвідчена господиня знає, що іноді потрібно витратити чимало часу для підбору оселедця.
Ми пропонуємо звернутися до думки експерта, який виділяє кілька ознак, на які слід спиратися.
Насамперед важливо подивитися на очі риби – вони не повинні бути червоними. Також дивимося на зябра, які повинні бути світло-рожевими, а не коричневими.
Якщо у риби червоні очі, це говорить про те, що вона ще не дозріла.
Важливо, щоб шкірний покрив риби був цілим. Не повинно бути ніяких зовнішніх пошкоджень або тріснувшого черевця.
Допускається наявність невеликого осаду білкових речовин та жовтого нальоту. Консистенція якісного продукту ніжна, але щільна.
Яйця - справжня скарбниця вітамінів та поживних речовин. Однак тривалий час ходили чутки, що часте їхнє вживання підвищує рівень холестерину. Чи це правда? Дієтолог Бартек Кульчинський пояснює останні наукові дані, передають Патріоти України. За словам...
Дослідники з Університету Сапієнца в Римі (Італія) з'ясували, що кофеїн, який міститься в каві, чаї та какао, може активно сприяти зростанню клітин, які допомагають регенерувати оболонці кровоносних судин. Дослідження проводили серед людей, які стражда...