Допоможіть статися диву! Маленька донечка захисника України потребує допомоги

"Вашої допомоги потребує Лізочка, смілива дівчинка, яка прагне жити краще, попри діагноз ДЦП. Життя неповторне – й у кожного своє. Кожному випала різна доля…" - написала у редакцію видання Патріоти України мама дівчинки. Наводимо текст листа:

"Бог створив тебе таку унікальну і неймовірну для того, щоб ти трохи змінила світ, людей які нас оточують. Ти приклад для тих, хто опускає руки, ти навчаєш всіх не здаватись, навчаєш любити та цінувати кожну хвилину життя.

Хоч моє серце завжди болить за тебе, моя дівчинко, я дякую, що ти в мене є… бо саме ти навчила мене цінувати все, що подаровано нам зверху", – твоя мама.

Лізочці випала тяжка доля, кожен день - це як нове випробування - і ця дитина виборює кожну хвилинку,чіпляється за кожну волосинку і бажає жити… Просто хоче кращого життя, безболісного життя, щасливого життя.

І хоч діагноз ДЦП змінив всі наші життєві плани, приніс нам біль та гіркі сльози в дім, ми живемо і мріємо, що колись буде легше.

Розуміємо що зараз важкий для кожного українця час, але не лікувати доньку і опустити руки просто не маємо права як батьки.

На даний час небезпечно та захмарно дорого їхати в реабілітаційний заклад, тому запрошуємо інструкторів та лікуємося по можливості вдома, та й на ці заняття потрібні немалі кошти (Тому просимо по можливості підтримати та допомогти нам в лікуванні Лізуні.

Щиро дякуємо всім за підтримку та віру в нашу квіточку! Мирного неба всім нам!"

Реквізити для допомоги Лізі:

Приват – 4149 6293 5663 3289

Моно - 5375 4112 0133 4799 на лікування Лізі

PeyPal-lidasuprun0@gmail.com

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...