Лікарська помилка коштувала дуже дорого, але шанси на порятунок є: Донечці ветерана АТО потрібна допомога

"Доброго вечора всім добрим серцям України! Наша сім’я знову вимушена звернутися до всіх небайдужих з проханням підтримати нас і по можливості допомогти зібрати кошти на реабілітацію для нашої донечки Лізоньки, яка бореться з діагнозом ДЦП", - написала у редакцію Патріотів України мама дівчинки Ліза Супрун, чоловік якої служив в АТО. Наводимо текст листа:

"З року у рік ми з вірою та надією в серці, з підтримкою всіх вас, маємо можливість лікувати нашу дівчинку, яка всі свої 10 років бореться з недугою.

Ліза після свого народження провела 12 днів у реанімації, з яких 9 - в інтенсивній терапії. Але вона витримала, виборола право на життя. Великими зусиллями дівчинці далися перші поліпшення. Через лікарську помилку вона з народження страждає на ДЦП: спастична тетраплегія. Це одна з найтяжчих форм, повільно піддається лікуванню, і тому дівчинка потребує постійної реабілітації.

Ліза своєчасно проходить курси масажу, ЛФК, басейн та інші додаткові процедури, вона навчилася перевертатися, самостійно сидить в спецкріслі та з підтримкою може стояти.

Ми дуже хочемо допомогти своїй дівчинці, але на жаль, не все в наших силах Лікування – це те, що неможливо відкласти на потім, саме завдяки курсам масажу, ЛФК та додаткових процедур Ліза виглядає саме так і посміхається.

Наша донечка навчила нас жити по-іншому, вірити в чудеса, любити по-справжньому, цінувати життя. Вона така звичайна дитинка, але особлива і не тільки тому що в неї ДЦП,а тому що в неї така енергія, яка заворожує і дає нам сили рухатись далі. Іноді хочеться ревіти, але один її погляд, її посмішка творять чудеса.

Колись ми вірили та молились, щоб наша донечка жила, тепер ми віримо та молимося, щоб вона мала можливістьлікуватися. Часу залишилось обмаль, сума до сплати величезна, всі кошти сім'ї вже вичерпані за ці роки…

Ми пройшли стільки всього, ми падали і піднімались, плакали і сміялись і зараз в період росту - це тяжкий час для таких діток, тому потрібно прикласти всі сили і боротися з спасиикою, яка сковує тіло та внутрішні органи.

Лізуня вже чекає на своє лікування,бо завдяки праці її стан покращується і дає змогу вільним рухам. Її чекають в Трускавці в клініці відновного лікування професора Казявкіна з 7-го лютого.

Ми віримо в неї і будемо боротися до останнього за її повноцінне життя, що знайдуться саме ті, які допоможуть нам не зупинитися,а продовжувати боротьбу за здоров'я донечки. Щиро дякуємо всім за допомогу".

РАХУНОК: 29244825509100 ТРАНЗИТ/ПОПОВНЕННЯКАРТ

БАНК ПАТ КБ"ПРИВАТ БАНК"

МФО 305299

ЗКПО 14360570

ПЛАСТИКОВА КАРТКА - 5168 7422 1621 8739

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...