Ваш ноутбук прослужить набагато довше: Ось що для цього треба зробити

Ноутбук - універсальний гаджет. За допомогою нього можна і працювати з дому, і грати ігри, і дивитися фільми тощо. Однак часто трапляється таке, що за маленький проміжок часу він перестає працювати. Зазвичай це відбувається через неправильне користування ним, передають Патріоти України.

Якщо дотримуватися цих порад, ваш гаджет буде працювати роками. Про них пише Апостроф.

Як збільшити термін життя ноутбука

Для початку необхідно захистити ноутбук від прямих сонячних променів. Місце, де стоятиме пристрій, повинно бути прохолодним. Також важливо, щоб біля ноутбука не було різних радіаторів опалення. Так кулери працюватимуть набагато активніше.

Однак не можна й допускати надто низької температури. Вона може негативно вплинути на стан АКБ. Треба пам’ятати, що нижня частина ноутбука повинна добре вентилюватися й отримувати багато свіжого повітря. Тому не можна тримати пристрій на м’яких поверхнях. Якщо зручніше працювати, коли ноутбук стоїть на колінах, придбайте спеціальну підставку, що охолоджує пристрій.

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

понеділок, 1 квітень 2024, 14:57

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Одеса готується до пляжного сезону під час війни: Чого чекати і чи можна буде відпочивати

середа, 27 березень 2024, 5:00

Якщо військова і погодна ситуація сприятимуть оздоровленню людей на морі - влада Одещини докладе максимум зусиль, аби організувати все у безпечних місцях. Про це заявив керівник Одеської військової адміністрації Олег Кіпер у інтерв’ю "Главкому", переда...