" Ваші пісні надихають, об’єднують і дають надію! Це потужний океан українського духу!": Жебрівський про позитивні емоції від концерту "ОЕ" в Краматорську

Голова Донецької ВЦА розповів про шалений ажіотаж і неймовірну кількість людей, які за десятки і сотні кілометрів приїхали у Краматорськ на концерт гурту "Океан Ельзи".

Фото:Facebook

Очільник Донеччини Павло Жебрівський виклав на своїй сторінці в Facebook фото з концерту гурту "Океан Ельзи", який проходив у Краматорську. Також голова ОДА поділився враженнями від того драйву, що накрив місто, зазначають Патріоти України.

"Вибух позитивних емоцій в Краматорську! Зараз тут Святослав Вакарчук і "Океан Ельзи". Це потужний океан українського духу!

Той шалений ажіотаж і неймовірна кількість людей, які за десятки, а подекуди і за сотні кілометрів приїхали сьогодні у Краматорськ, зайвий раз засвідчує, що Донеччина – це Україна, і тут живуть справжні патріоти, які люблять українську пісню. Впевнений, що саме з таких маленьких кроків день за днем ми піднімемо з руїн наш край. Дуже вдячний кожному мешканцю Донеччини, який сьогодні разом з нами!

Окремо хочу подякувати своїй команді, яка доклала надзусилля, аби ця подія на Донеччині стала реальністю. Години перемовин, тижні недоспаних ночей… Дякую, кожному за його внесок.

Величезна подяка гурту "Океан Ельзи" і особисто Святославу Вакарчуку за цей неймовірний подарунок для нашого краю. Ваші пісні надихають і окриляють різні покоління, вони об’єднують і дають надію! Вірю, що вже дуже скоро ми зможемо зробити ще грандіозніший концерт в очищеному від окупантів Донецьку. І я відчуваю, як серце співає! Життя починається знов!" - написав Жебрівський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...